to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version
  • Δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα

    10.07.2022 - 17:25

    Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για ακαδημαϊκούς που τρέχουν ο ένας τον άλλο στο ΣτΕ για λόγους ανταγωνισμού, γνωρίζαμε τις μάχες παρασκηνίων για μια πολυπόθητη θέση στην Ακαδημία Αθηνών, τις κρίσεις από εισηγητικές επιτροπές με άσχετα αντικείμενα - Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, φαίνεται πως δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα από κάποιους «αρίστους» - Εξώδικο ερευνητή σε βάρος της Ακαδημίας Αθηνών - Στον εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης
  • Νόμος - πλαίσιο για τα ΑΕΙ στα... μέτρα της εποχής

    17.03.2022 - 20:14

    Η υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως θα παρουσιάσει σήμερα στους πρυτάνεις τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις, που δεν φαίνεται να είναι τόσο ριζικές όσο οι αρχικές εξαγγελίες - Εγκαταλείπονται οι προτάσεις για αλλαγές στις πρυτανικές εκλογές - Πρακτική άσκηση σε όλα τα πανεπιστήμια - Πλήρης απελευθέρωση στα μεταπτυχιακά προγράμματα
  • «Γαλάζιο» δίκτυο αντιγραφών μέσω facebook

    28.04.2018 - 20:52

    Η καταγγελία, την οποία αναδεικνύει σήμερα η «Εφ.Συν.», έχει ήδη φτάσει εδώ και δύο μήνες στα χέρια του πρύτανη της πρώην ΑΣΟΕΕ, στον κοσμήτορα της σχολής, στον πρόεδρο του αρμόδιου τμήματος, ενώ κοινοποιήθηκε και στο υπουργείο Παιδείας.
  • 46 ΜΚΟ στον εισαγγελέα

    26.11.2016 - 21:44

    Εχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από την ίδρυση της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών (με πρώτο επικεφαλής τον υπόδικο σήμερα και τότε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων, Αλεξ Ρόντο) και έξι χρόνια από το «τέλος της μουσικής» (2010), οπότε και σταμάτησαν λόγω κρίσης να επιχορηγούνται απίθανες ΜΚΟ για εφευρετικά, πλην όμως χρυσοφόρα, προγράμματα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι στο υπουργείο συνεχίζουν να ερευνούν και να ανακαλύπτουν «σκελετούς στις ντουλάπες».
  • Υπόθεση Σαλμά: Τώρα «μιλούν» τα έγγραφα

    05.10.2016 - 10:28

    Συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τον «γαλάζιο» πρώην υπουργό Υγείας και τη σχέση με την αδειοδότηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου η «Εφημερίδα των Συντακτών».
  • Καταρρέει «πνιγμένη» στα σκάνδαλα η ΕΛΠΑ

    14.09.2016 - 12:55

    Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα της «Εφ.Συν.», την τελευταία δεκαετία η ΕΛΠΑ (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων) έχει μετατραπεί σε θύλακα οικονομικών σκανδάλων - Τα πραγματικά θύματα αυτής της κατάστασης απόλυτης ανομίας δεν είναι άλλοι από τους πολίτες-συνδρομητές, που πριν από το 2013 ήταν πάνω από 250.000 ενώ σταδιακά μειώνονται.
  • Μένουμε... Παναμά

    11.05.2016 - 16:17

    Εκατοντάδες πρόσωπα του δημόσιου βίου και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας συνδέονται είτε άμεσα είτε με έμμεσες διαδρομές με τα εντυπωσιακά σε όγκο δεδομένων στοιχεία των Panama Papers, το δεύτερο μέρος των οποίων αποκαλύφθηκε από την προχθεσινή δημοσίευση της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, ICIJ.
  • Όπου οffshore, Παπασταύρου και εξοπλιστικά

    17.04.2016 - 09:00

    Η «Εφ.Συν.» παρουσίασε την είδηση από την επόμενη μέρα της διαρροής των πρώτων στοιχείων από τα Panama Papers που αφορούσαν Ελληνες σχετιζόμενους με υπεράκτιες εταιρείες.
  • Πάρτι εξωτερικών αναθέσεων

    10.03.2016 - 13:04

    Με βάση τις δύο κυρίαρχες αφηγήσεις, η διαφθορά είτε είναι εγκαθιδρυμένη στον δήθεν υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα με ωφελούμενους δημοσίους υπαλλήλους είτε εντοπίζεται κυρίως στο τρίγωνο της διαπλοκής «χρεοκοπημένες τράπεζες- αναξιόπιστα μέσα ενημέρωσης-πολιτικό σύστημα».
  • Ηταν ένα μικρό καράβι…

    16.01.2016 - 17:39

    ...που ναυπηγήθηκε το 1963 στη Νορβηγία, είχε χωρητικότητα 600 τόνους με σημαίες ευρωπαϊκές και 1.000 τόνους με σημαίες ευκαιρίας.
  • Φόβος πάνω από το πλοίο: Με απολογίες κατηγoρουμένων συνεχίστηκε η δίκη του Noor1

    18.12.2015 - 20:06

    Επιβαρυντικές για τον Γιώργο Μπουρδούβαλη ήταν οι απολογίες δύο εκ των Ινδών κατηγορούμενων στη χθεσινή, προτελευταία για τη φετινή χρονιά εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών της πολύκροτης υπόθεσης των 2,1 τόνων ηρωίνης του δεξαμενόπλοιου «Noor One».
  • Και χρωστάει και μηνύει

    07.12.2015 - 20:12

    Την ώρα που συνεχίζεται η άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων στον χώρο των ιδιωτικοποιημένων υπηρεσιών καθαριότητας, στα Τρίκαλα επιχειρείται μια προσπάθεια φίμωσης δημοσιογράφων και μέσων που αναδεικνύουν τις παραβιάσεις των στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων - Ταυτόχρονα, ποινικοποιείται και η εργασιακή αλληλεγγύη, καθώς αύριο δικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων 9 άτομα, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές και αλληλέγγυοι, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο εργολάβος καθαριότητας του νοσοκομείου της πόλης.

Σελίδες

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)