to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:48 | 14.03.2018

Μ.Λ.

Πολιτική

Ας βοηθήσουμε τον ΣΚΑΪ που δεν άκουσε κυβερνητικές δηλώσεις για το θέμα του ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων τα κυβερνητικά στελέχη διστάζουν να κάνουν δηλώσεις...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων τα κυβερνητικά στελέχη διστάζουν να κάνουν δηλώσεις για το θέμα των επεισοδίων στην Τούμπα και τον Ιβάν Σαββίδη.

Με αφορμή την τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στον ΣΚΑΪ επεσήμαναν ότι ήταν η πρώτη επίσημη κυβερνητική αντίδραση. Τόνισαν επίσης ότι έχει βγει μπροστά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης (ενώ θα περίμενε κανείς να μιλάει ο υφυπουργός Σοκολατούχων Ροφημάτων). Ειπώθηκε επίσης ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμία δήλωση τη Δευτέρα.


Ας βοηθήσουμε τον ΣΚΑΪ...

Το μήνυμα Τσίπρα τη Δευτέρα

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους». Αυτό σημείωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Γύρω από τις εξελίξεις με το ποδόσφαιρο περιστράφηκε και ο διάλογος που είχαν λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την έναρξη της συνάντησης τους, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι «πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτός ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κοπεί και πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να αγνοήσουμε το πολιτικό κόστος». Παράλληλα σημείωσε την αποφασιστικότητα και τη βούληση του να προχωρήσει. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «αν δεν βάλουμε αυστηρούς κανόνες, αυστηρούς νόμους, αν δεν κόψουμε κεφάλια, θα παραδινόμαστε συνέχεια σ΄ αυτές τις συμπεριφορές, σ΄ αυτούς τους ανθρώπους».

Δηλώσεις, δηλώσεις, δηλώσεις....

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)