to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:50 | 11.09.2018

Πολιτική

«Έτσι είναι (αν έτσι νομίζει η κυρία Σπυράκη)»

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε η παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο. Παρά την ομόθυμη υποστήριξη και τα συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την έξοδο από τα μνημόνια, τα κανάλια διατύπωσαν τις («γαλάζιες») ενστάσεις τους... «Έτσι είναι (αν έτσι νομίζετε), κυρία Σπυράκη», για να παραφράσουμε τον Πιραντέλλο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών της Ε.Ε. ως ανάχωμα στις δυνάμεις της ακροδεξιάς 


 

Όποιος έχει τη μύγα της ακροδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού του Πινοσέτ... θίγεται

Απάντηση του Μαξίμου στο σχόλιο της ΝΔ για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο. (αναλυτικά)


 

«Πρώτο κουδούνι» με νέα σχολεία, δάσκαλους και βιβλία στη θέση τους

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για χιλιάδες μαθητές. Μιας χρονιάς για την οποία είναι όλα έτοιμα, καθώς αριθμός - ρεκόρ αναπληρωτών βρίσκονται στα πόστα τους και τα βιβλία είναι στη θέση τους για να περάσουν στα χέρια των μαθητών. (αναλυτικά)


 

Δ. Τζανακόπουλος σε Χατζηδάκη: Την επόμενη φορά να βγάλετε σκίτσο του Αρκά, οι πίνακες δεν σας πάνε

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκη προκάλεσε η ανάρτηση του δεύτερου, ενός νέου πίνακα για το θέμα των φόρων και της ανάπτυξης. (αναλυτικά)


 

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την τηλεοπτική κάλυψη 3.500 περιοχών που έως σήμερα δεν είχαν σήμα

Με αυξημένη πλειοψηφία. (αναλυτικά)


 

Θ. Φωτίου: Όλες οι διαθέσιμες θέσεις βρεφονηπιακών σταθμών θα καλυφθούν με voucher

«Παραλάβαμε 80.000 θέσεις voucher και δώσαμε πέρυσι 120.000 θέσεις, καταγράφοντας αύξηση 50% σε συνθήκες ασφυξίας». (αναλυτικά)


 

Απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών

Ψηφίστηκε από το Τρίτο Θερινό Τμήμα, η τροπολογία του υπουργείου για Εσωτερικών για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. (αναλυτικά)


 

Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες: Τι ισχύει για τις μειώσεις εισφορών

Τις μεγάλες ελαφρύνσεις που θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί) και αγρότες με τις ελαφρύνσεις που εξαγγέλθηκαν περιέγραψε αναλυτικά ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2017 η ισχύς της ρύθμισης για τη μειωμένη εισφορά επικουρικού και εφάπαξ. (αναλυτικά)


 

Τρία νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ ως τις αρχές Οκτωβρίου

Τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης θα «τρέξουν» από τις επόμενες εβδομάδες, τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η διοικήτρια του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη. (αναλυτικά)


 

ΟΤΕ: Πλήρης αποκατάσταση δικτύων στον Ν. Βουτζά - Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στο Μάτι

Σε συνέχεια της αποκατάστασης των δικτύων στην περιοχή της Ραφήνας, ο όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στην πλήρη αποκατάσταση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και στην περιοχή του Ν. Βουτζά, όπου παρέχει το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. (αναλυτικά)


 

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα στην πορεία ανάκαμψης»

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πιστός υποστηρικτής της Ελλάδας καθ' όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και η μεγάλη παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καταδεικνύει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα στην ανάκαμψή της», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Γουίλμπουρ Ρος. (αναλυτικά)


 

Στ. Παππάς: Οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης περνούν στον 21ο αιώνα

Η ψηφιοποίηση του ΟΑΣΘ, η εισαγωγή της real time τηλεματικής και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που θα καλύπτει ακόμη και... μουσεία, το WiFi εντός των οχημάτων, αλλά και η διαφορετική αντιμετώπιση του επιβάτη από τους ελεγκτές, θα φέρουν ένα νέο πολιτισμό μέσα στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. (αναλυτικά)


 

«Πράσινο φως» πήρε η πληρωμή για τους επιλαχόντες νέους αγρότες της Δυτικής Ελλάδας

Σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Νίκο Αντώνογλου. (αναλυτικά)


 

Το κλειστό Νοσοκομείο Πατησίων ανοίγει ξανά ως σύγχρονο Κέντρο Υγείας

Ως το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξει το κλειστό από το 2012 Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων το οποίο θα λειτουργήσει ως σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Υγείας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, δήλωσε Στο Κόκκινο η διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ιωάννα Διαμαντοπούλου. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)