to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 15.06.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Πέμπτη 15/6)

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων αναλύσεις και σχόλια για το Eurogroup, η Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, οι εικόνες καταστροφής στη Λέσβο, οι αντιδράσεις στο Μενίδι μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Συμπληρωματικά στοιχεία για Μητσοτάκη και Κεφαλογιάννη ζητεί η Επιτροπή «Πόθεν Έσχες»

Απάντηση σε δημοσιεύματα που επιχείρησαν να προκαταβάλουν την απόφαση της Επιτροπής  «Πόθεν Έσχες» που διερευνά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μανώλη Κεφαλογιάννη, δίνει  η προέδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. (αναλυτικά)


 

«Πρύτανης των μεθοδεύσεων ο Γεωργιάδης»

Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος η αίσθηση της δημόσιας ηθικής θα επέβαλε να μην παρουσιάζεται στο δημόσιο βίο ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε ως υπουργός παραίτηση σε δ.σ. χωρίς να έχει την εποπτεία του «παραιτηθείτε να διευκολύνουμε τον κ. Σάλλα» και τελικά έγινε ιδιωτική περιουσία ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό νοσοκομείο, είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία Αντώνης Μπαλωμενάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και το Στάθη Σχινά. Οι υπουργοί θα κληθούν όταν θα μπορούν να ερωτηθούν για αυτά που τους αφορούν, όπως ο κ. Βορίδης για την τροπολογία του, που «επίσης πάσχει» και ο κ. Λοβέρδος για το συμβιβασμό που «άνοιξε το δρόμο». (αναλυτικά)


 

Νέο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για τη διαμόρφωση ελληνικού σήματος σε προϊόντα αγροδιατροφής

Νέο πρόγραμμα, μέσω ΕΣΠΑ, για τη διαμόρφωση ελληνικού σήματος σε προϊόντα αγροδιατροφής, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο συνέδριο εξαγωγών (Export Summit) για τα δίκτυα μεταφορών και διανομής, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). (αναλυτικά)


 

Προσλήψεις ανέργων μέσω ΟΑΕΔ σε δημόσιο και δήμους

Σε προγράμματα του ΟΑΕΔ σε δημόσιο και δήμους, θα μπορούν να εντάσσονται με ΚΥΑ μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 55 έως 67 ετών, όπως προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)


 

Διακυβερνητική Συμφωνία για τον αγωγό EastMed στο τέλος του έτους

Η υπογραφή Διακυβερνητικής Συμφωνίας για την προώθηση του σχεδιασμού του αγωγού φυσικού αερίου EastMed, αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Γιώργος Λακκοτρύπης και Υποδομών, Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ, Γιουβάλ Στάινιτς, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής των τριών χωρών. (αναλυτικά)


 

Μετά τις κινητοποιήσεις και την παρέμβαση του υπ. Εργασίας

Οι συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που ξέσπασαν από τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της επιχείρησης «Κώστας Γεωργίου ΑΕ» στον Αυλώνα, με αφορμή την καταγγελία του απολυμένου Ασίφ Μαχμούντ ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη και τον γιο του, φαίνεται πώς φέρνουν αποτελέσματα. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)