to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:00 | 17.02.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Παρασκευή 17/2)

Οι εξελίξεις και δηλώσεις για το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, η απάντηση από το βήμα της Βουλής στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στην «Ώρα του πρωθυπουργού», ο θάνατος του βουλευτή της ΝΔ Β. Μπασιάκου, ο θάνατος του ζωγράφου Μυταρά...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...

Τα 7 σημεία από τη σφοδρή επίθεση Τσίπρα στον Μητσοτάκη που συζητούνται στο διαδίκτυο

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε οξεία επίθεση από το βήμα της Βουλής στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στην «Ώρα του πρωθυπουργού». (δείτε τα βίντεο)


 

Η κινδυνολογία για το «άβατο» των Εξαρχείων και τα πραγματικά στοιχεία

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Στοπ στην κινδυνολογία περί δήθεν αύξησης της παραβατικότητας του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στην «Ώρα του πρωθυπουργού». (αναλυτικά)


 

Τον είδαν μόνο στο γήπεδο, αλλά...

Στην αναβάθμιση της Β. Ελλάδας έδωσε βαρύτητα ο Ευ. Τσακαλώτος στις συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη 

Οι συναντήσεις που είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο γραφείο του πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της επικεφαλής του γραφείου, Κατερίνας Νοτοπούλου. (αναλυτικά)


 

Ν. Παππάς: Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας στο Mega και να μην πέσει "μαύρο" στο κανάλι

Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας στο Mega και να μην πέσει "μαύρο" στο κανάλι, ζητά με μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος δέχθηκε μέλη του προσωπικού του Καναλιού, με τους οποίους συζήτησε τρόπους επανέναρξης της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. (αναλυτικά)


 

Ωραιόκαστρο: Απάντηση αλληλεγγύης στο ρατσιστικό λουκέτο

Ομάδα δεκαπέντε ακροδεξιών και ρατσιστών επιχείρησαν ανεπιτυχώς να εμποδίσουν την είσοδο των προσφυγόπουλων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με την τελετή υποδοχής που είχε οργανωθεί από τους δασκάλους τους, την Παρασκευή, να πραγματοποιείται κανονικά - Στην προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη (αναλυτικά)


 

Στ. Κοντονής: Στο Δημόσιο περίπου 4,5 εκατ. από κατηγορούμενο για τα εξοπλιστικά

Το ποσό αυτό κατατέθηκε σε εκτέλεση σχετικού βουλεύματος και επί τη βάσει της παρασχεθείσας ενώπιον των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών ρητής ανεπιφύλακτης και άνευ προϋποθέσεων συναίνεσης του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο περιήλθε το εν λόγω ποσό και ήδη κατηγορουμένου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Συγκεκριμένα, τα χρήματα επιστράφηκαν από τον επιχειρηματία Γ. Καμάρη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, για να τύχει ευνοικής ποινικής μεταχείρισης. (αναλυτικά)


 

Εγκρίθηκε η επιχορήγηση του ΟΑΕΔ, ύψους 35 εκατ. ευρώ

Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης, ύψους 35 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)


 

Αλ. Χαρίτσης στην ΚΕΔΕ: Στηρίζουμε τους δήμους με ένα πλέγμα θεσμικών και χρηματοδοτικών παρεμβάσεων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης παρουσίασε σήμερα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ μία σειρά από δράσεις μέσα από τις οποίες ενισχύονται άμεσα οι δήμοι. Αυτές αφορούν τόσο τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και το Ταμείο Υποδομών που θα χρηματοδοτήσει σημαντικά έργα σε όλους τους δήμους της χώρας. (αναλυτικά)


 

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τα «Σκυλιά του Πολέμου»

Ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς απευθύνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας τους να προβούν σε ενέργειες αναφορικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης οργανωμένης ομάδας αστυνομικών, «η οποία συστηματικά αναρτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρατσιστικά, ομοφοβικά και μισαλλόδοξα κείμενα και εικόνες και γενικότερα επιδίδεται σε ρητορική μίσους». (αναλυτικά)


 

Ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας του «kathimerinotita.gov.gr»

Ακόμη και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η αποδοχή της νέας ιστοσελίδας του υπουργείου Επικρατείας www.kathimerinotita.gov.gr που έχει ως στόχο την ενδελεχή καταγραφή των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους και πρωτίστως στην επαφή τους με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας. (αναλυτικά)


 

Η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί απόκτησης 49 προϊσταμένων

 

 

Η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της «διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανώνυμες αναρτήσεις ιστοσελίδων που θέλουν τη δημόσια τηλεόραση να αποκτά "επιπλέον 49 προϊσταμένους"». (αναλυτικά)


 

Με πέντε γιατρούς ενισχύεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Διδυμοτείχου'

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας, της 4ης ΥΠΕ και της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.) στην Αλεξανδρούπολη, η Μ.Τ.Ν. ενισχύεται με τη μετακίνηση πέντε ιατρών (ενός στρατιωτικού, δύο αγροτικών από το Κέντρο Υγείας Σουφλίου και δύο από το Π.Γ.Ν.Ε.). (αναλυτικά)


 

Eντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η πράξη «Πιλοτικές παρεμβατικές δράσεις υποστήριξης Μουσουλμανόπαιδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης»

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργος Ιωαννίδης. (αναλυτικά)


 

Αναβαθμίζεται το ιστορικό «Θεμιστόκλειο» στάδιο, το πρώτο δημοτικό γυμναστήριο του Πειραιά

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού «Θεμιστόκλειου» Σταδίου μετά από την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Πειραιά. (αναλυτικά)




 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)