to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:55 | 06.12.2017

Πολιτική

Χίλια μύρια fake news, μακριά η ενημέρωση

Στο επίκεντρο των δελτίων η αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, η αναγνώριση από τον Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, oι πλειστηριασμοί, η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Θάνατος» για τον ΣΚΑΪ η δολοφονία Γρηγορόπουλου

«Εννέα χρόνια από το θάνατο Γρηγορόπουλου» έγραφε σήμερα το τιτλάκι στον ΣΚΑΪ αποκαλώντας την δολοφονία του 15 χρονου παιδιού από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα... θάνατο. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Φτάνοντας στα άκρα τη σπέκουλα και ενσπείροντας αδιαλείπτως το μίσος παρουσίασε αμέσως μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα. (αναλυτικά)


 

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη στα Ιόνια νησιά: Όλες οι ομιλίες στο 7ο Περιφερειακό Συνέδριο

Με την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται το 7ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κέρκυρα. (αναλυτικά)


 

Μονταζιέρα από Μητσοτάκη, Χρυσή Αυγή και ΜΜΕ για τα «δικά μας παιδιά»

Κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού... (αναλυτικά)


 

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν μια μαύρη τρύπα στην οποία όσα χρήματα κι αν έριχνες... χάνονταν»

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάναδα στον χώρο της Υγείας κατέθεσε σήμερα η πρώην υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη. (αναλυτικά)


 

Απάντηση στα ψεύδη για το 30ωρο

Δημοσιεύματα ιστοσελίδων επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις και αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα, χρησιμοποιώντας αποσπασματικά δηλώσεις του Κώστα Γαβρόγλου, ώστε να παρουσιάσουν ως υποχώρηση στα αιτήματα των θεσμών και ως νέα υποχρέωση την εφαρμογή των 30 ωρών εργασίας στους εκπαιδευτικούς. (αναλυτικά)


 

Ούτε απορύπανση από τα ακροδεξιά στοιχεία δεν μπορεί να κάνει η ΝΔ μετά το ναυάγιο της αριστερής παρένθεσης

Η ΝΔ είχε βάλει όλα της τα υπάρχοντα στο πλοίο της "αριστερής παρένθεσης" και τώρα που βυθίστηκε δεν μπορεί να κάνει ούτε ανέλκυση, αλλά ούτε και... απορρύπανση από τις ακροδεξιές ιδέες, επιμένει για την πολιτική Σαμαρά που τιμωρήθηκε σε τρεις εκλογές και ένα δημοψήφισμα που τον έστειλε σπίτι του, είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη. Εμείς, θα συζητήσουμε κάθε παράλειψη και λάθος, αλλά στον καμβά της συνολικής επιτυχίας που πιστώνεται η Αριστερά. (αναλυτικά)


 

Μειώθηκαν στα 3,458 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου

Μείωση σημείωσαν και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων, το συνολικό ποσό των οποίων διαμορφώθηκε τον Οκτώβριο στα 832 εκατ. ευρώ, έναντι 931 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο. (αναλυτικά)


 

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Θετική αποδοχή της κυβερνητικής πρόθεσης για μείωση της υπερφορολόγησης

Ικανοποιημένοι δηλώνουν εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις χθεσινές αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μείωση της υπερφορολόγησης. (αναλυτικά)


 

Αυξήθηκε ο προϋπολογισμός της δράσης για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα κατά 44 εκατ. ευρώ, 1.073 οι επιπλέον ωφελούμενοι

Την αύξηση του προϋπολογισμού της δράσης για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα, κατά 44 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και οι επιπλέον ωφελούμενοι είναι 1.073. (αναλυτικά)


 

«Έως σήμερα έχουν εγκριθεί 1.054.000 για το κοινωνικό μέρισμα και έχουν πιστωθεί 605 εκατ. ευρώ»

«Ανάπτυξη χωρίς κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να υπάρξει», ανέφερε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κατά την ομιλία της στο 7ο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο στην Κέρκυρα. (αναλυτικά)


 

Οικονομική ενίσχυση 1,35 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Κόνιτσας και Πρέβεζας

Στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, από την πρωτοφανή βροχόπτωση. (αναλυτικά)


 

Κονδύλια ύψους 350 εκατ. ευρώ για αναπτυξιακές δράσεις στις αγροτικές περιοχές

Ξεκινά η προκήρυξη δράσεων για το πρόγραμμα «LEADER». (αναλυτικά)


 

Η «Καθημερινή» σπάει το ταμπού... της μητρότητας

Ενώ εργαζόταν κανονικά εκεί όμως, μία μέρα της ζητήθηκε να περάσει από το λογιστήριο, όπου της ανακοινώθηκε η καταγγελία της σύμβασης της ως απόφαση της «οικονομικής διεύθυνσης», με την προβλεπόμενη αποζημίωση. Η εν λόγω εργαζόμενη έσπευσε να διεκδικήσει την ακύρωση της απόλυσης της, όπως προβλέπει ο νόμος σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, αλλά καθώς η ο όμιλος ουδέποτε ανταποκρίθηκε, εκείνη κατέθεσε αγωγή, η οποία εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά. (αναλυτικά)


 

Τα επίσημα έγγραφα για το ρέμα Σαπφούς κλείνουν τα στόματα των λασπολόγων

Η αντιπλημμυρική προστασία είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση για να γίνεται επιχείρημα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και μέσο εξυπηρέτησης προσωπικών στρατηγικών, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής, η οποία τονίζει ότι «τα επίσημα έγγραφα για το ρέμα Σαπφούς κλείνουν τα στόματα των λασπολόγων». (αναλυτικά)


 

Τρίτη αξιολόγηση και swap ρίχνουν τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων

Σημαντική αποκλιμάκωση των επιτοκίων των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου έχει φέρει το επιτυχημένο swap του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης. (αναλυτικά)


 

Πρωτοσέλιδα fake news για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Διάδοση ψευδών ειδήσεων για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, καταγγέλλει η διοίκηση του ΕΦΚΑ. (αναλυτικά)


 

Στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου και του ΕΦΚΑ

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ. (αναλυτικά)


 

Από αύριο οι αιτήσεις των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τη πλημμύρα στη Δυτική Αττική για το επίδομα των 8.000 ευρώ

Αρχίζουν από αύριο οι καταθέσεις αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης που αφορά τις πληγείσες επιχειρήσεις από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017, στη Δυτική Αττική. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)