to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:45 | 10.11.2017

Πολιτική

48ωρη αμείωτη σπέκουλα

Το μεγαλύτερο μέρος των δελτίων ειδήσεων αναλώθηκε και σήμερα στην άδεια Κουφοντίνα και στην αναπαραγωγή της σχετικής σπέκουλα της Ν.Δ. που άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσει προπέτασμα καπνού και να κάνει τον σχετικό αντιπολιτευτικό θόρυβο ώστε οι αποκαλύψεις για το #mareva_gate να εξαφανιστούν από την επικαιρότητα. Ακολούθησαν τα ρεπορτάζ για τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, οι προκλήσεις Ερντογάν, το δημοσίευμα των «Νέων» για το θέμα της διακρατικής συμφωνίας για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, η επένδυση στο Ελληνικό. οι εκλογές στην Κεντροαριστερά...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Δολιότητα α' βαθμού ο ισχυρισμός της ΝΔ ότι η κυβέρνηση τοποθέτησε εισαγγελέα»

Η κυβέρνηση κατηγορείται για ένα νόμο που δεν είναι δικός της τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, υπογραμμίζοντας ότι ο κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας δεν απελευθερώθηκε. Η 48ωρη άδεια που έλαβε, δεν δόθηκε από την κυβέρνηση. (αναλυτικά)


 

Αλ. Τσίπρας στο Twitter: Μια νέα αντιεγκληματική πολιτική με απτά αποτελέσματα

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εγκληματικότητα. (αναλυτικά)


 

Κατέρρευσαν τα fake news των Νέων

Δεν υπάρχει απόπειρα σύλληψης του διευθυντή των «ΝΕΩΝ» ούτε έχει υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Άμυνας, ξεκαθάρισε η ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας στο νέο ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας, που έκανε λόγο για αίτημα του υπουργoύ Άμυνας να συλληφθεί ο διευθυντής της Παν. Λάμψιας. (αναλυτικά)


 

Μαξίμου: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας για το Ελληνικό, το ίδιο να κάνει και ο επενδυτής

«Η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει, ότι θα τηρηθούν από την Ελληνική Πολιτεία όλες οι συμβατικές δεσμεύσεις της ως προς την επένδυση του Ελληνικού. Αυτονόητη προϋπόθεση είναι η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων».

Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στην Lamda Development. Όπως σημειώνουν, «ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. (αναλυτικά)


 

«Η ΝΔ της ανεργίας του 27,9% προσπαθεί να υποβαθμίσει τα στοιχεία του ΕΡΓΑΝΗ και δεν πείθει κανέναν»

Απάντηση στη ΝΔ για τα αποτελέσματα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ δίνει το Υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)


 

Ο Α. Ξανθός απέρριψε την αίτηση της εταιρείας Roche

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, υπέγραψε Υπουργική Απόφαση με την οποία απορρίπτει την αίτηση της εταιρείας Roche για απένταξη του φαρμακευτικού σκευάσματος Cotellic από τη Θετική Λίστα και ένταξής του στην Αρνητική. (αναλυτικά)


 

«Η ανοησία είναι ανίκητη»

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε την άδεια στον Δ. Κουφοντίνα «όχι επειδή θα έπρεπε να καταδικάσει τα ιδεολογικά του παιδιά αλλά επειδή θα έπρεπε να καταδικάσει τα φυσικά του παιδιά». (αναλυτικά)


 

«Ποσοστό ρεκόρ αγγίζει η Ελλάδα στην απορρόφηση κονδυλίων για τους πρόσφυγες»

«Είμαστε πολύ μπροστά στην αξιοποίηση των πόρων και δεν πρόκειται να χαθεί ούτε ένα ευρώ» διαβεβαίωσε ο κ. Χαρίτσης. (αναλυτικά)


 

«Η κυβέρνηση στοχεύει στη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ και τη βιωσιμότητα των τηλεοπτικών καναλιών»

Η κυβέρνηση εδώ και καιρό έχει μπει στη συζήτηση με όλους τους ενδιαφερόμενους για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. (αναλυτικά)


 

Ξεκινά η καθημερινή διανομή 130.000 σχολικών γευμάτων

Εντός του τρέχοντος μηνός εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η καθημερινή διανομή 130.000 ζεστών γευμάτων σε σχολικές μονάδες, σε όλη την επικράτεια, όπως γνωστοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)


 

«H Ευρώπη πρέπει να αλλάξει!»

Ξεκίνησε σήμερα στη Μασσαλία το 1ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ των προοδευτικών δυνάμεων - Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει με πολυμελή αντιπροσωπεία και επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Πάνο Ρήγα. (αναλυτικά)


 

Στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η... διαπλοκή του δήμου Περιστερίου

Όλοι στο Περιστέρι ψάχνουν τον “Κώστα” που το όνομα του φιγουράρει σε διακήρυξη διαγωνισμού προμήθειας του δήμου Περιστερίου που αναρτήθηκε στην “Διαύγεια”. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)