to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:33 | 10.11.2017

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η... διαπλοκή του δήμου Περιστερίου

Όλοι στο Περιστέρι ψάχνουν τον “Κώστα” που το όνομα του φιγουράρει σε διακήρυξη διαγωνισμού προμήθειας του δήμου Περιστερίου που αναρτήθηκε στην “Διαύγεια”.


Το όλο θέμα δεν είναι καθόλου... διαυγές βέβαια καθώς ο “Κώστας” ερωτάται εντός παρενθέσεως εάν οι προμηθευτές που... προτιμά ο δήμος πληρούν τους όρους αλλιώς να προσαρμοστούν. Οι όροι βέβαια, όχι οι προμηθευτές!

Πιο συγκεκριμένα σε απόφαση του Δήμου Περιστερίου σχετικά με διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών στον Δήμο Περιστερίου, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», στην παράγραφο 9.3, σχετικά με τους όρους για την τεχνική και επαγγελματική ικανότητα του εργολάβου, υπάρχει μέσα σε παρένθεση μια επισήμανση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Δείτε εδώ τη δημοσίευση του διαγωνισμού στη "Διαύγεια"

H απάντηση του δήμου Περιστερίου
 

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο δήμος Περιστερίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου".

Στο έγγραφο ορίζεται ότι οι συμμετέχοντες αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια, με μια σειρά από όρους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσκόμιση καταλόγου συμβάσεων τριών τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών. Το κείμενο διακόπτεται από αναφορά εντός παρενθέσεως που αναφέρει: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Μετά την αποκάλυψη του εγγράφου από μέσα μαζικής ενημέρωσης, η προκήρυξη κατέβηκε προσωρινά από τη "Διαύγεια" προκειμένου να διορθωθεί στο επίμαχο σημείο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)