to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:57 | 19.06.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Θ. Μπόνος: «Εγκληματική φρασεολογία» από τον Χρ. Πριονίδη

Για «εγκληματική φρασεολογία» έκανε λόγο μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δημοτική Παρέμβαση Παγγαίου» και συντονιστής της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Μπόνος σχετικά με τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Παγγαίου, Χρήστου Πριονίδη και καταλόγισε ευθύνες στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.


Σχετικά με την υπόθεση, ο κ. Μπόνος χαρακτήρισε τα όσα ανέφερε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου ο κ. Πριονίδης «εγκληματικού περιεχομένου λογύδριο» που αφορούσε «από κάλεσμα για πογκρόμ εναντίον των αριστερών έως ρατσιστικές αναφορές για ομοφυλόφιλους». Εξέφρασε δε την ελπίδα αυτό να είναι «το τελευταίο κρούσμα φασιστικού παραληρήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο κ. Μπόνος επέκρινε την στάση τόσο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου, όσο και των δημοτικών συμβούλων, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε καμία αντίδραση στις αναφορές του κ. Πριονίδη, αλλά και πως «υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι όχι απλά δεν πήραν τον λόγο να υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Απεναντίας, συμφώνησαν με τα λεγόμενα του κ. Πριονίδη». «Κανείς δεν πήρε τον λόγο να υπερασπιστεί συμπολίτες μας που στοχοποιούνται απροκάλυπτα», υπογράμμισε. Εξέφρασε επίσης την αμφιβολία του για το εάν η τοπική Νέα Δημοκρατία θα βγάλει ανακοίνωση για το θέμα, σχολιάζοντας πως «είναι ούτως ή άλλως πολύ κατώτερη των περιστάσεων».


Όσον αφορά τη μετέπειτα δήλωση του κ. Πριονίδη πως δεν εννοούσε όσα είπε, ο κ. Μπόνος σχολίασε πως «κανένας δεν βγάζει εν βρασμώ ψυχής τόσο εύκολα αυτά τα οποία ειπώθηκαν από τον ίδιο». «Ας υποθέσουμε ότι δεν τα εννοεί», συνέχισε ο κ. Μπόνος και διερωτήθηκε τι θα γίνει εάν κάποιοι από τον κόσμο που «άκουσε ό,τι λέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από δημοτικό σύμβουλο, όπου πρόεδρος, δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι δεν αντέδρασαν» το εκλάβουν σοβαρά και αρχίσουν να βαράνε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των Αριστερών;. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος καταφέρεται εναντίον των Αριστερών και εν συνεχεία ζητάει συγνώμη.

* Στην φωτογραφία ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Πριονίδης και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)