to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:41 | 17.04.2019

Κοινωνία

Προσπαθεί να τα μαζέψει ο δήμαρχος Κορωπίου: Δεν έχει δοθεί άδεια στη Χρυσή Αυγή για εκδήλωση

Οπισθοχώρηση από τον δήμαρχο Κορωπίου, και εκ νέου υποψήφιο, μετά τις αντιδράσεις για την παραχώρηση αίθουσας του δημαρχείου για προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με τον Μιχαλολιάκο, και μάλιστα την 21η Απριλίου


«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης "Ελληνική Αυγή" την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας», αναφέρει τώρα σε ανακοίνωση του ο δήμος με αφορμή τα  δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις για εκδήλωση της παράταξης της Χρυσής Αυγής - ενόψει Περιφερειακών Εκλογών - που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου.

Υπήρξε, ισχυρίζεται η δημοτική αρχή Κορωπίου, «προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων».

H φιέστα της Χρ. Αυγής και το αρχικό «δεν ξέρω» του δημάρχου

Σημειώνεται ότι η φιέστα της Χρυσής Αυγής, που έχει ήδη αναγγελθεί στην ιστοσελίδα της, αφορά μάλιστα την παρουσίαση των υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής», με ομιλητές εκτός από τον «Φύρερ» τους Κασιδιάρη, Λαγό και Παναγιώταρο.

Δήμαρχος Κορωπίου είναι ο Δημήτρης Κιούσης (στη φωτ. επάνω), με το, υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, σχήμα «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα». Υπενθυμίζεται πως σε επικοινωνία του documentonews.gr με τον δήμαρχο Κορωπίου, ο ίδιος δήλωνε πως «δεν είναι ενήμερος» για το γεγονός. Όπως γράφει η ιστοσελίδα: «Δεν το γνωρίζω, αυτά τα έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι. Εμείς δίνουμε το αμφιθέατρο σε όποιον το ζητήσει όποτε υπάρχει κενό», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ σήμερα, με την ανακοίνωση παραπάνω, εμφανίζεται να κάνει στροφή 180 μοιρών.

* * *

- «Προξενεί αλγεινή εντύπωση η απόφαση της Δημοτικής Αρχής στο Κορωπί να παραχωρήσει το αμφιθέατρο του Δήμου για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη σημαδιακή και αποφράδα ημερομηνία της 21ης Απριλίου με κεντρικό ομιλητή το Γενικό της Γραμματέα Ν. Μιχαλολιάκο», τονίζει ο Δημ. Κερασιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορωπίου

- Ανάκληση της παραχώρησης του δημαρχείου στη Χρυσή Αυγή ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ Κορωπίου

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)