to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:47 | 16.04.2019

Κοινωνία

Δ. Κερασιώτης: Ο δήμος Κορωπίου παραχωρεί αίθουσα στον Μιχαλολιάκο της Χρ. Αυγής την 21η Απριλίου

«Προξενεί αλγεινή εντύπωση η απόφαση της Δημοτικής Αρχής στο Κορωπί να παραχωρήσει το αμφιθέατρο του Δήμου για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη σημαδιακή και αποφράδα ημερομηνία της 21ης Απριλίου με κεντρικό ομιλητή το Γενικό της Γραμματέα Ν. Μιχαλολιάκο», τονίζει ο Δημ. Κερασιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορωπίου


«Προξενεί αλγεινή εντύπωση η απόφαση της Δημοτικής Αρχής στο Κορωπί να παραχωρήσει το αμφιθέατρο του Δήμου για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη σημαδιακή και αποφράδα ημερομηνία της 21ης Απριλίου με κεντρικό ομιλητή το Γενικό της Γραμματέα Ν. Μιχαλολιάκο.

Ειδικά φέτος που η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την Κυριακή των Βαΐων και την έναρξη της εβδομάδας των Παθών η Δημοτική Αρχή έπρεπε να είναι διπλά προσεκτική. Αντίθετα με τη χριστιανική  διδασκαλία της αγάπης και της αλληλεγγύης που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας οι νοσταλγοί του ναζισμού κηρύσσουν καθημερινά το μίσος», τονίζει σε δήλωσή του ο Διονύσης Κερασιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορωπίου. 

H φιέστα της Χρ. Αυγής και το «δεν ξέρω» του δημάρχου

Σημειώνεται ότι η φιέστα της Χρυσής Αυγής, που έχει ήδη αναγγελθεί στην ιστοσελίδα της, αφορά μάλιστα την παρουσίαση των υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής», με ομιλητές εκτός από τον «Φύρερ» τους Κασιδιάρη, Λαγό και Παναγιώταρο.

Δήμαρχος Κορωπίου είναι ο Δημήτρης Κιούσης, με το, υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, σχήμα «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα». Σε επικοινωνία του documentonews.gr με τον δήμαρχο Κορωπίου, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι ενήμερος για το γεγονός. Όπως γράφει η ιστοσελίδα: «Δεν το γνωρίζω, αυτά τα έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι. Εμείς δίνουμε το αμφιθέατρο σε όποιον το ζητήσει όποτε υπάρχει κενό», είπε χαρακτηριστικά. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)