to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:02 | 29.07.2023

Πολιτική

Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα η ΝΔ: Παπανικολάου ή Χαρδαλιάς στο προσκήνιο για την Περιφέρεια Αττικής

Με φόντο τις εικόνες ντροπής με τον Γ. Πατούλη να χορεύει, εν μέσω πυρκαγιών, σε εκδήλωση στο Ζάππειο. Νέες διαρροές από το περιβάλλον Πατούλη


Ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση της Ν.Δ. να μη στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη για περιφερειάρχη Αττικής.

Οι εξελίξεις φαίνεται πλέον πως έχουν δρομολογηθεί, στον απόηχο των βίντεο που έδειχναν τον κ. Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, ενώ στη χώρα υπήρχε εθνικό πένθος για τον θάνατο των πιλότων του μοιραίου Canadair και οι πυρκαγιές μαίνονταν σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.

Στο Μαξίμου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Καθημερινής», θεωρούν πως η εικόνα αυτή δεν έχει καμία σχέση με το ύφος της παράταξης και, ως εκ τούτου, αναζητείται ήδη υποψήφιος περιφερειάρχης για να λάβει το «χρίσμα».

Στο πλαίσιο αυτό, τα επικρατέστερα ονόματα είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που στις τελευταίες εκλογές εξελέγη με 79% και ο υφυπουργός Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επί 11 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα.

Νέες διαρροές από το περιβάλλον Πατούλη

Σε μια προσπάθεια να μην χάσει το χρίσμα της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές έχει επιδοθεί ο Γιώργος Πατούλης.

Κύκλοι του περιφερειάρχη Αττικής, απαντώντας σε πληροφορίες για εκνευρισμό στη Νέα Δημοκρατία και ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη στάση του να χορεύει ζεϊμπέκικο την ώρα που πύρινα μέτωπα κατέκαιγαν τη μισή χώρα, αναφέρουν με νόημα «η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)