to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:53 | 28.07.2023

Πολιτική

Εκνευρισμός στη ΝΔ για τους χορούς Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών - «Κακή στιγμή», λέει ο ίδιος

Πηγές της Ν.Δ. σχολιάζουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά» αναφορικά με την στήριξη προς τον κ. Πατούλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Πηγές της Ν.Δ. σχολιάζουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά» αναφορικά με την στήριξη προς τον Γ. Πατούλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε βίντεο που διαδόθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα την Πέμπτη, ο Γ. Πατούλης φαίνεται χορεύει σε εκδήλωση στο Ζάππειο, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Κάρυστο και εν μέσω πολλαπλών μαχών στα πύρινα μέτωπα.

Αυτή η παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη της ΝΔ, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο κόμμα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις διαρροές. Αναφορικά με το κατά πόσο επηρεάζεται η στήριξη προς το πρόσωπό του, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι ίδιες πηγές σχολιάζουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι… ήταν κακιά στιγμή.

Η ανάρτηση Πατούλη:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)