to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:47 | 02.03.2018

Αθλητισμός

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Super League στην Αθήνα (βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έκλεισαν την οδό Αγ. Δημητρίου ενώ συνέχισαν την διαμαρτυρία τους με πορεία στο κέντρο και κατεύθυνση στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας & Αριστοτέλους - Στην Αθήνα, περίπου 30 οπαδοί έφτασαν λίγο μετά τις 17:00 έξω από τα γραφεία της Super League κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού


Χωρίς απρόοπτα εξελίχθηκε  η συγκέντρωση και εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας φίλων και οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση φιλάθλων ξεκίνησε λίγο μετά τις 5.30 μπροστά από το ΥΜΑΘ και την ίδια ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία της ομάδας τους στην Αθήνα. Τα συνθήματα που ακούγονταν στην διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας ήταν κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ την περιοχή περιφρουρούσαν άνδρες και κλούβες των ΜΑΤ.

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έκλεισαν την οδό Αγίου Δημητρίου ενώ στην συνέχεια συνέχισαν την διαμαρτυρία τους με πορεία στο κέντρο και κατεύθυνση στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας και Αριστοτέλους. Η πορεία ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Έξω από τα γραφεία της Super League στην Αθήνα

Μικροένταση έξω από τα γραφεία της Super League, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του ντέρμπι της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ. Περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν λίγο μετά τις 17:00 κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί έμειναν περίπου 2-3 λεπτά και αποχώρησαν, αφού έξω από τα γραφεία της Super League υπάρχει πολύ έντονη αστυνομική παρουσία.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και sdna)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)