to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:52 | 01.10.2023

Αυτοδιοίκηση

Ο Μπέος απαντά γιατί έδειρε πλημμυροπαθή με το «αφοπλιστικό» επιχείρημα: «Είμαι άντρας»

«Εγώ έτσι αντιδρώ, κύριοι», απάντησε σήμερα ο Αχ. Μπέος για να συνεχίσει με θράσος «οι διαφορές λύνονται με τα χέρια», ενώ επαναλάμβανε πως είναι άντρας, έτσι μεγάλωσε και αυτές τις αξίες έχει - Τρία ερωτήματα προς τον Κ. Μητσοτάκη για τον Μπέο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης


Ο νυν δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο να επιτίθεται και χτυπά πολίτη προσπάθησε την Κυριακή να το δικαιολογήσει ως αντίδραση του γιατί του «βρίσανε την μάνα», ενώ τόσο στο βίντεο της τραμπούκικης επίθεσης σε πλημμυροπαθή στην Άλλη Μεριά, όσο και σε άλλο περιστατικό που γρονθοκόπησε πολίτη στην μέση της εθνικής οδού, δεν ακούγεται κανείς να του «βρίζει την μάνα». Είπε ότι σήμερα ότι δέρνει γιατί είναι άντρας και όχι «λουλού» ενώ ισχυρίστηκε πως του την «στήσανε» στην Άλλη Μεριά για να τραβηχτεί το βίντεο.

«Εγώ έτσι αντιδρώ, κύριοι», απάντησε. «Οι άντρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουν, βρίζουν και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγνώμη». «Οι διαφορές λύνονται με τα χέρια», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι σωστός αυτός το τρόπος, για να σημειώσει με θράσος «εσείς λύστε τες με καλτσόν».

«Εσείς, λύστε τες με καλτσόν, ξέρω 'γω... Εγώ είμαι παλαιών αρχών. Και εν πάση περιπτώσει, εσείς που κόπτεστε, δεν το κατάλαβα!
Έτσι μάθαμε εμείς εκείνα τα χρόνια, έτσι μεγαλώσαμε. Τι να κάνουμε τώρα, θα γίνουμε λουλούδες; Μην τρελαθούμε κιόλας.!»

Ο πατέρας του 27χρονου πολίτη που δέχθηκε την επίθεση είπε μιλώντας στην ίδια εκπομπή, πως κανείς δεν έβρισε την μάνα του δημάρχου, αλλά ο γιός του  ηθελε να ζητήσει συγγνωμη από τον Α. Μπέο  γιατί την βρισιά «αντε γαμήσου», την ώρα που τα μηχανήματα μπάζωναν το ρέμα της Αλλης Μεριάς.

Στην ίδια εκπομπή , σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει το κοινό της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επίσημη αποδοκιμασία του από το κόμμα για τους τραμπουκισμούς, δήλωσε πως σιχαίνεται τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη και επανέλαβε πως κανέναν λόγο δεν είχε να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη για την επίθεση στον πλημμυροπαθή.

Επαναλάμβανε πως είναι άντρας και πως έτσι μεγάλωσε και αυτές τις αξίες έχει. Επίσης παραδέχτηκε παρουσιάζοντας το ως κάτι αυτονόητο, ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου.


Στ. Κασσελάκης: Τρία ερωτήματα στον Κ. Μητσοτάκη για τον Μπέο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος» σημειώνει σε ανάρτηση του στο Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε νέα παρέμβαση προχώρησε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης για τον νυν δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέου με αφορμή σημερινή ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη στα social media, που όπως σημειώνει «από τη σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος».

Και ρωτά ξανά αν «ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;».

Ταυτόχρονα θέτει και ερώτημα «πως, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις.
Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος.

Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει;
Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;

Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος: Χτύπησε κάτοικο της Άλλης Μεριάς

Παρέμβαση Κασσελάκη: Περιμένω την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου

Δ. Αυγέρη για Αχ. Μπέο: «Η ΝΔ να καταδικάσει τον τραμπούκο εκλεκτό της»

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Μπέος δε περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)