to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:58 | 30.09.2023

Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Μπέος δε περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Μετά την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα σοβαρά γεγονότα στον Βόλο, η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της διευκρίνισε ότι: «ο κ. Μπέος δε περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία»


«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», απάντησε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την χειροδικία του δημάρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου κατά πολίτη.

«Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε το κυβερνών κόμμα.

Προηγουμένως ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου».

Βεβαίως αυτό που βολικά ξεχνά η Νέα Δημοκρατία είναι ότι στο ψηφοδέλτιο του μετέχουν δεκάδες στελέχη της όπως ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλάς, η πολιτεύτρια του κόμματος Ε. Αντωνοπούλου, ο πρώην Γ.Γ. Τουρισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλευροβιομήχανος Κ. Λούλης, ο νυν αντιδήμαρχος και αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ Α. Κοπάνας, ο νυν αντιδήμαρχος Α. Ζέρβας ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διοριστεί στο ΔΣ του Νοσοκομείου Βόλου και είχε πολιτευτεί με τον Κ. Αγοραστό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δημοτικός σύμβουλος Απ. Νάσιος που βρίσκεται κοντά στην υφυπουργό Ζ. Μακρή

Επίσης ξεχνά τον στενό εναγκαλισμό του νυν δημάρχου με κορυφαίους υπουργούς της ΝΔ όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης που μάλιστα τον έχουν επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές ενώ και ο ίδιος διαρρέει ότι μπορεί με ευκολία να βλέπει μέλη της κυβέρνησης στην Αθήνα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)