to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:14 | 02.08.2022

Κοινωνία

3η γυναικοκτονία σε 48 ώρες: Ασφυκτικό θάνατο «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία για τη 17χρονη - Της έκλεισαν στόμα και μύτη

Η 17χρονη έφερε μώλωπες και η Αστυνομία, που αναζητεί φιλικό πρόσωπό της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας - Πρόκειται για την 3η γυναικοκτονία στη χώρα, μετά από εκείνες σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες


Ραγδαίες και συγκλονιστικές οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 17χρονης, που βρέθηκε νεκρή με μώλωπες σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, με τα στοιχεία πια να «δείχνουν» ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Βασικός ύποπτος φαίνεται πως είναι ο σύντροφός της ‒ για τον οποίο έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Όπως «μαρτυρούν» τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ‒η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη‒, η κοπέλα είχε ασφυκτικό θάνατο, ενώ ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της. Παράλληλα, εκτός από τους μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο, πράγμα που δείχνει πως το κορίτσι πάλεψε πριν πεθάνει. 

Την κοπέλα βρήκαν νεκρή τα μεσάνυχτα στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Αραχώβης, η μητέρα και η αδερφή της, οι οποίες και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Η αστυνομία αναζητά από την πρώτη στιγμή τον 22χρονο αλλοδαπό φίλο του θύματος, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο πακιστανικής καταγωγής ύποπτος, κατά πληροφορίες, έμενε περιστασιακά στο σπίτι της οικογένειας, παρά τη διαφωνία της μητέρας της 17χρονης. Τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διέμενε με φίλους του και σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, πήρε κάποια ρούχα κι έφυγε.

Οι γονείς της κοπέλας είναι χωρισμένοι και ζούσε με τη μητέρα και την αδερφή της.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open:

Το ρεπορτάζ του Open από τον τόπο της δολοφονίας

Αν όπως όλα δείχνουν πρόκειται για δολοφονία, θα είναι η 3η γυναικοκτονία στη χώρα, μετά από εκείνες σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες

Πληροφορίες από ΑΠΕ_ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)