to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:27 | 06.11.2017

Πολιτική

ΝΔ: Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Αυγενάκη

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του γραμματέα της ΠΕ κ. Λευτέρη Αυγενάκη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


Πλήρη στήριξη στην «ανομία» του Λευτέρη Αυγενάκη παρέχει η ΝΔ, που μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα δίνει μια απάντηση για τον γραμματέα της Πολιτικής της Επιτροπής, που εμπλέκεται σε συνομιλίες και ρουσφέτια σε καταδικασθέντες για εκβιασμούς κι όχι μόνο.

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του γραμματέα της ΠΕ κ. Λευτέρη Αυγενάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Documento: «Εκβιασμοί, ναρκωτικά, χρυσός και πολλή ΝΔ»

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα, όχι μόνο καλύπτει το στέλεχος του, αλλά στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για κατασκευή δήθεν δηλώσεων στελεχών της ΝΔ από το Μέγαρο Μαξίμου, «ξεχνώντας» να σχολιάσει τις καθόλου δήθεν αλλά on camera ψευδείς καταγγελίες του αντιπροέδρου της Άδωνι Γεωργιάδη χθες στον ΣΚΑΪ. 

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο αίσχος! Βγήκε ο Άδωνις να στηρίξει Αυγενάκη με ψέματα - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης χθες διέσπειρε fake news για σχέσεις του συνομιλητή του Λ. Αυγενάκη, με τους υπουργούς της κυβέρνησης Γιώργο Κατρούγκαλοκαι Έλενα Κουντουρά δείχνοντας υποτιθέμενες φωτογραφίες. Μόνο που όπως αποδείχτηκε, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ο άνθρωπος που υποστήριζε ότι βρισκόταν δίπλα στους υπουργούς στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ουδεμία σχέση είχε με τον παναγιώτη Μπαμπαμτσή, γεγονός που τον ανάγκασε και να ανακαλέσει αργότερα.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθαρός γκεμπελισμός: Πώς ο Άδωνις μεθόδευσε το προπαγανδιστικό ψέμα

Στην ανακοίνωση της λοιπόν η ΝΔ, αναφέρει:

«Το Μαξίμου και τα φερέφωνά του, αντί να συκοφαντούν, να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και να σκαρφίζονται ανύπαρκτες δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ας ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και με τις ύποπτες υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο συναρχηγός του πρωθυπουργού κ. Πάνος Καμμένος».

Κι επαναλαμβάνει:

«Για όσους ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη».

Δάσκαλε που δίδασκες (περί ανομίας) και νόμο δεν εκράτεις…

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)