to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:33 | 05.11.2017

Πολιτική

Απίστευτο αίσχος! Βγήκε ο Άδωνις να στηρίξει Αυγενάκη με ψέματα - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνετρίβη πολιτικά και επικοινωνιακά στη Βουλή της Παρασκευή κατά τη συζήτηση στην «Ώρα του πρωθυπουργού» με την αφωνία για την υπόθεση Αυγενάκη, επιστρατεύτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης να κάνει τη βρώμικη δουλειά...


Κάλυψη στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, παρείχε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα». 

Τα αισχρά ψέματα του αντιπροέδρου

Ο Άδωνις στρέφοντας το κινητό του προς την κάμερα, έδειξε δύο φωτογραφίες στις οποίες δήθεν εμφανιζόταν ο επιχειρηματίας  Μπαμπάμτσης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ, να μιλά με τον Λ. Αυγενάκη.

«Στη μία φωτογραφία είναι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και η άλλη είναι με την Έλενα Κουντουρά» είπε ψευδόμενος ο Άδ. Γεωργιάδης. Στη συνέχεια διερωτήθηκε, «πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;» 

Ουπς! Δεν ήταν αυτός στις φωτογραφίες!

Ο Άδωνις τα μάζεψε μετά μέσω twitter. Αφού το σόου του ψεύδους είχε δοθεί on camera... έγραψε: «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών».

* Με μια σημείωση, αν ήταν πράγματι στην ίδια εκδήλωση φαίνεται ότι ο κ. Πιτταράς άλλαζε γραβάτες!

Στη φωτογραφία ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον Αντώνη Πιτταρά, τρίτο από αριστερά προς τα δεξιά, με την πορτοκαλί γραβάτα


Γ. Κατρούγκαλος: Χυδαιότητα και γκαιμπελισμός

Για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή φωτογραφίες που έδειξε ο Άδ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, υποστηρίζοντας ότι ο Γ. Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον κ. Μπαμπάμτση.

Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω τουίτερ, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών. Αυτό, όμως, διαψεύδει ο κ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρέσβειας».

«Να ζητήσει δημόσια συγνώμη» καλεί τον Α. Γεωργιάδη η Ε. Κουντουρά

Την έντονη αντίδραση και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, προκάλεσε η ενέργεια του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με τη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για άλλη μία φορά ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εμφάνισή του σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ενέπλεξε το όνομά μου με ψευδείς ειδήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Κουντουρά, που συμπληρώνει: «Τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη».


ΣΥΡΙΖΑ: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές χυδαιότητες Γεωργιάδη:

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

Στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερό του εαυτό. Έφτασε στο σημείο σε σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης ήταν με τον υπόδικο Μπαμπάμτση, ενώ στις φωτογραφίες εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή. Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)