to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:31 | 18.11.2018

Πολιτική

Ο Άδ. Γεωργιάδης προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου και την ιστορική μνήμη

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δεν φαίνεται να θέλει να διασκεδάσει τις παλαιότερες δηλώσεις του, τότε που υιοθετώντας την πλέον ακροδεξιά εκδοχή για τα γεγονότα, υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο - Την «άθλια παρέμβαση» του Άδ. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην οποία ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή  στον ΣΚΑΪ, μια μέρα μετά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επιμένει ότι «εντός του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν νεκροί»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβάζει δήλωση του Ευάγγελου Αβέρωφ από το 1979, λέγοντας: «Από τις ερπύστριες των τανκς δεν υπήρξε κανένας νεκρός». Είναι εμφανές ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πρώτη του δήλωση, εμμένοντας όμως στην  ίδια θέση, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι το Πολυτεχνείο δεν αποδυνάμωσε τη χούντα, αντιθέτως την ενδυνάμωσε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδ. Γεωργιάδης προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου

Την «άθλια παρέμβαση» του Αδ. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Α.Γεωργιάδης ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, προσβάλλει την ιστορική μνήμη, υβρίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία. Ο Κ. Μητσοτάκης, ατάραχος παρακολουθεί τον αντιπρόεδρό του να κάνει κουμάντο στη Ν.Δ. και να την εκθέτει ανεπανόρθωτα.»


«Ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς» η επέτειος του Πολυτεχνείου

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., υιοθετώντας την πλέον ακροδεξιά εκδοχή για τα γεγονότα, υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Ακούστε τον κ. αντιπρόεδρο να εκθειάζει την «κούκλα» οικονομία της Χούντας και να χαρακτηρίζει την επέτειο του Πολυτεχνείου «ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς»:

* Αλήθεια, στη Ν.Δ. που παρουσίασε το επετειακό λογότυπο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θεωρούν ότι η εξέγερση του Πολυεχνείου ήταν αναίμακτη ή δεν έχουν ακούσει τις απόψεις του αντιπροέδρου τους;

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)