to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ανάλγητη η Ν.Δ.: Παίζει με τα τρίγωνα και δεν σκέφτεται τα παιδιά της

Η Νέα Δημοκρατία συνηθίζει να παίζει με το νέο της λογότυπο και τα τρίγωνά του... Αλλά τα παιδιά στο... σπίτι της Πειραιώς τι λένε; Όλα καλά;


Η Νέα Δημοκρατία συνηθίζει, αφότου «τριγώνισε» το σήμα της, να παίζει με την εικόνα της και να δημιουργεί επαιτειακά και συμβολικά λογότυπα. Με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είπε να κάνει και ένα σχετικό λογότυπο το οποίο ανήρτησε στα social media συνοδευόμενο από το μήνυμα: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα συμμετέχοντας στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφιερώνει το λογότυπο της στους αγώνες των νέων για ελευθερία».

Αν και αυτή η χρήση του σήματος είναι μια απόλυτη «αμερικανιά», στη λογική εισαγόμενων «άριστων» επικοινωνιολόγων, δικαίωμα της Ν.Δ. είναι να κάνει ό,τι θέλει με το λογότυπό της και τα τρίγωνά του.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το... σπίτι του κρεμασμένου και το... σκοινί των νοσταλγών της «Εθνοσωτηρίου». Διότι η παράταξη της δεξιάς τα τελευταία χρόνια έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ προς την ακροδεξιά που έχει συμπεριλάβει και επισήμως, σε κομματικούς θώκους, οπαδούς της θεωρίας «στην επταετία κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα».

Τα παιδιά του ΛΑΟΣ, Άδ. Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, για παράδειγμα, τι γνώμη έχουν για το «Κάτω η Χούντα» και τη συμμετοχή της παράταξής τους «στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»;

Εκτός εάν η Ν.Δ. θεωρεί ότι αυτή η εξέγερση υπήρξε αναίμακτη. Διότι ο νυν αντιπρόεδρός της, κ. Γεωργιάδης, ήταν από αυτούς που μετ' επιτάσεως υποστήριζαν ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Ακούστε τον κ. αντιπρόεδρο να εκθειάζει την «κούκλα» οικονομία της Χούντας και να χαρακτηρίζει την επέτειο του Πολυτεχνείου «ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς»:

Όσο για τον κ. Βορίδη, πέρα από τα... τσεκουράτα νιάτα του, είναι γνωστό ότι διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Τι λένε με τα καμώματα της Ν.Δ. αυτά τα ακροδεξιά παιδιά, άραγε; Κανείς δεν τα σκέφτεται εκεί στην Πειραιώς; Αυτοί οι «άριστοι» επικοινωνιολόγοι δεν τιμούν τις ιδεολογικές ρίζες τόσο σημαντικών στελεχών;

Και τέλος, τι να λένε τα παιδιά της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ για «τους αγώνες των νέων για ελευθερία»; Θα αναρωτιούνται πότε έγινε εξέγερση στη Μύκονο και δεν το πήραν χαμπάρι...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)