to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:38 | 14.06.2017

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Κ. Ζαχαριάδης: Ο κ. Σόιμπλε αισθάνεται πιεσμένος και κάνει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό (βίντεο)

Ο Τσίπρας οφείλει να ασκεί όσες πιέσεις χρειάζονται και να κάνει ότι χρειάζεται για λύση στο αυριανό Eurogroup υπογράμμισε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε ότι «ζητάμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα».


«O κ. Σόιμπλε αισθάνεται πιεσμένος και κάνει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» εκτίμησε σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας στο πρωινό πάνελ του ΑΝΤ1.

«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο» δ

ιαβεβαίωσε κατηγορηματικά τονίζοντας ότι «η διάσταση ότι κάθε τρεις και λίγο πλακώνονται Τσίπρας και Τσακαλώτος εξυπηρετεί τη γραμμή του κ. Σόιμπλε». Όσα συχνά διαδίδονται στα ΜΜΕ για τις σχέσεις του κ. Τσακαλώτου με τον Τσίπρα εξυπηρετούν μόνο την «επικοινωνιακή στρατηγική του αντιπάλου» ενώ αντίθετα θα έπρεπε να πέσουν οι τόνοι και να επικρατεί κλίμα ομοψυχίας μπροστά στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για τη χώρα.

Αναφορικά με το σοβαρότατο ζήτημα με το θάνατο του μικρού παιδιού στο Μενίδι ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με αυτό που συνέβη» ενώ πρόσθεσε ότι είναι ένα πρόβλημα που χρονίζει και ότι «θα πρέπει να συζητήσουμε πως μπορεί να γίνει η απογκετοποίηση, ποιες είναι οι πολιτικές της ενσωμάτωσης πως μπορούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των ναρκωτικών».

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση πήρε πρωτοβουλία για τη σύσταση ειδική γραμματεία στο υπουργείο κοινωνικής αλληλεγγύης για τους Ρομά υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι χρειάζεται να βρεθούν οι κατάλληλες πολιτικές που μπορούν να εφαρμοστούν. 

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)