to top
 • βρείτε μας στο Twitter
 • βρείτε μας στο Facebook
 • βρείτε μας στο YouTube
 • στείλτε μας email
 • εγγραφείτε στο RSS feed
 • international version
 • Κ. Ζαχαριάδης: Το δίλημμα είναι σαφές, είτε προοδευτική κυβέρνηση, είτε «φιλί της ζωής» στον ηττημένο Μητσοτάκη

  08.01.2023 - 15:54

  «Το δίλλημα στις κάλπες θα είναι σαφές για όλους: Ή Προοδευτική Κυβέρνηση και προγραμματική συνεργασία για να ανασυγκροτηθεί η χώρα (όπως γίνεται στην Ισπανία, στη Γερμανία και σε αρκετές σκανδιναβικές χώρες) ή το «φιλί της ζωής» στον ηττημένο κ. Μητσοτάκη και δεύτερες εκλογές με bonus».
 • Κ. Ζαχαριάδης: Η κοινωνική δυσαρέσκεια απέναντι στο «καθεστώς» Μητσοτάκη μετουσιώνεται σε αίτημα για πολιτική αλλαγή

  29.12.2022 - 11:12

  «Εφικτό» όσο και «αναγκαίο» χαρακτηρίζει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας ο Κώστας Ζαχαριάδης βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθήνας και τομεάρχης Εσωτερικών, σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Μαρία Μητσοπούλου και στο topontiki.gr
 • Αντίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε νέα παρέμβαση στην ψήφο των ομογενών: «Όχι σε υποχώρηση από τον διακομματικό πήχη του 2019

  28.12.2022 - 21:45

  Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργου Κατρούγκαλου, Θεοδώρας Τζάκρη και Κώστα Ζαχαριάδη​ για το ενδεχόμενο νέας κυβερνητικής παρέμβασης στον νόμο για την ψήφο των ομογενών.
 • Κ. Ζαχαριάδης: Τα επιδόματα είναι πολύ κατώτερα των αναγκών και των απαιτήσεων της εποχής

  27.12.2022 - 10:43

  «Η μεγάλη πλειοψηφία περνά μεγάλες δυσκολίες. Η πολιτική Μητσοτάκη είναι σαφής, οι ισχυροί και πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και ισχυρότεροι, οι μεσαίοι φτωχοποιούνται και γίνονται ευάλωτοι, οι αδύναμοι γίνονται αόρατοι και εξαθλιωμένοι» επεσήμανε ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτής στην Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών σε εφ’ολης τη ύλης συνέντευξη του στη realnews και την δημοσιογράφο Μαριτίνα Ζαφειριάδου
 • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντείνει τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης

  22.12.2022 - 15:51

  Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι τομεάρχες Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης και Μίλτος Χατζηγιαννάκης - «Η θεσμική και οικονομική απαξίωση της Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο»
 • Αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα προβλήματα των ΔΕΥΑ

  14.12.2022 - 12:16

  Αναφορά για τα μεγάλα προβλήματα των ΔΕΥΑ της χώρας μας κατατέθηκε από τους αρμόδιους τομεάρχες Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σ.Φάμελλο, Κ. Ζαχαριάδη, Θ. Πέρκα και Μ. Χατζηγιαννάκη, προς τους αρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Οικονομικών, με βάση το κείμενο των αποφάσεων της 32ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2022.
 • Κ. Ζαχαριάδης: Προκλητικά προνομιακός για την κοινωνία και την υγιή επιχειρηματικότητα ο δανεισμός της ΝΔ

  07.12.2022 - 11:34

  Συζητήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων η Επίκαιρη Ερώτηση με αριθμό 208/23-11-2022 προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: «Τα υψηλά χρέη της ΝΔ συνιστούν πρόκληση σε μια περίοδο ακρίβειας, ενεργειακής κρίσης και φτωχοποίησης των Ελλήνων πολιτών». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναρωτήθηκε: «Σε ποιες τράπεζες χρωστάει αυτήν τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία, βεβαίως και τα άλλα κόμματα, πόσα πληρώνει κάθε μήνα, αν κάποια από αυτά τα δάνεια έχουν πουληθεί σε funds ή σε κάποιες άλλες εταιρείες»
 • Νέα «σφαλιάρα» στη κυβέρνηση από το ΣτΕ - Αντισυνταγματικός ο νόμος Θεοδωρικάκου

  03.12.2022 - 15:00

  Αντισυνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις νομοθετικές διατάξεις Θεοδωρικάκου που αφορούν τη δημοτική περίοδο η οποία διανύεται μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019 - Τι σχολιάζουν με δηλώσεις τους Κ.Ζαχαριάδης-Μ. Χατζηγιαννάκης και Π. Σκουρλέτης
 • Στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖ-ΠΣ για την προστασία του Πεντελικού

  02.12.2022 - 13:11

  Με κοινή πρωτοβουλία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πάνου Σκουρλέτη, Κώστα Ζαχαριάδη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κατατέθηκε ως Αναφορά, που υπογράφεται από 23 βουλεύτριες και βουλευτές του κόμματος για τους υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα ««Για την προστασία του Πεντελικού», η από 11/11/2022 επιστολή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δ. Πεντέλης «Η Πεντέλη μας», που απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς, σχετικά με διάνοιξη διαδρόμου εντός δάσους (Κοκκιναρά) και κοπή πεύκων στο Πεντελικό όρος.
 • Γραπτό Διαγωνισμό προεκλογικής ομηρείας από τον ΑΣΕΠ καταγγέλουν Κ. Ζαχαριάδης και Γ. Θεοδωράκης

  25.11.2022 - 11:44

  «Ο πολυδιαφημισμένος από την κυβέρνηση γραπτός διαγωνισμός για προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα εξελίσσεται σε ένα γραμμάτιο χωρίς αντίκρισμα, σε μια πρωτοφανή απόπειρα εξαπάτησης της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση στήνει ένα προεκλογικό εμπόριο ελπίδας εκμεταλλευόμενη την εργασιακή και οικονομική ανασφάλεια δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας» τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδς και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης .
 • Στη Βουλή καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη ΝΔ για απαντήσεις σχετικά με τα δανεικά και αγύριστα χρέη της

  23.11.2022 - 18:34

  «Υπάρχει Έλληνας πολίτης που δανείζεται και (δεν) αποπληρώνει όπως η ΝΔ;»
 • Κ. Ζαχαριάδης: Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στη Τοπική Αυτοδιοίκηση είχαν πάντα προοδευτικό πρόσημο

  23.11.2022 - 12:03

  «Πάντα η Δεξιά ήταν με το συγκεντρωτικό κράτος. Ποτέ δεν ακολούθησε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη διοικητική αποκέντρωση, τη διοικητική μεταρρύθμιση και τη διαφάνεια στη χώρα. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις σε αυτή τη χώρα έγιναν από τον προοδευτικό χώρο», τόνισε στην ομιλία του ο Κώστας Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε

Σελίδες

2023 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)