to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:53 | 24.11.2018

Κοινωνία

Γιος καθαρίστριας: Είναι πολύτεκνη, πλαστογράφησε το απολυτήριο για να μας ταΐζει

Τι λέει η ίδια μέσα από τις φυλακές Θήβας όπου κρατείται αλλά και ο γιος της που τονίζει πως ουδέποτε είχε απασχολήσει τις Αρχές με τη ζωή της. Στις 28 Νοεμβρίου η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της


Το ζήτημα αποφυλάκισης της 53χρονης καθαρίστριας, η οποία κρατείται στις φυλακές Θηβών μετά από πλαστογράφηση απολυτηρίου δημοτικού έχει απασχολήσει έντονα και απολύτως εύλογα την κοινή γνώμη της χώρας μας τις τελευταίες ημέρες.

«Ντρέπομαι, δεν ήθελα να βρεθούν στο ορφανοτροφείο τα παιδιά μου» δήλωσε η καθαρίστρια.

«Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου, μεγαλώνοντας ήταν στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσε, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ, παρόλο που μεγάλωσε δύσκολα, δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών και όπως ρωτάω εγώ τον καθένα, εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε; Δεν θα κοιτούσε έναν τρόπο... Για φαΐ μιλάμε, δεν μιλάμε ότι έκανε για να βγάλει λεφτά ή να αποταμιεύσει λεφτά ή να κλέψει το κράτος... Δούλευε για να ταΐζει» αναφέρει ο γιος της 53χρονης καθαρίστριας που κρατείται στις φυλακές Θήβας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατακραυγή και αλληλεγγύη - Στις 28/11 θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής για την 53χρονη καθαρίστρια

Στις 28 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της δεκαετούς ποινής φυλάκισης που επιβλήθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο επειδή παραποίησε στοιχεία σε απολυτήριο δημοτικού για να βρει δουλειά.

Την «ανάγκης εκλογίκευσης των δρακόντειων ποινών που προβλέπει ο ν. 1608/50 και ορθότερης διάκρισης των αδικημάτων», επισημαίνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (Ε.Δ.Ε.) σε ανακοίνωσή της.

Με πληροφορίες από News 24/7 και ΕΡΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)