to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το φασιστικό ξέσπασμα πρωτοσέλιδων και η θέση της Ν.Δ.

Το σημερινό φασιστικό ξέσπασμα των πρωτοσέλιδων «Ελεύθερης Ώρας» και «Δημοκρατίας», έρχονται και αυτά με τη σειρά τους να επιβεβαιώσουν ότι οι θέσεις Γεωργιάδη, Βορίδη, Κυριαζίδη και διαφόρων άλλων, αποτελούν την επίσημη κομματική θέση της Ν.Δ.


Όσο και εάν η ΝΔ, προσπαθεί να κρυφτεί, τελικά κάποια πράγματα δεν κρύβονται ποτέ.

Το σημερινό φασιστικό ξέσπασμα των πρωτοσέλιδων «Δημοκρατίας» και «Ελεύθερης Ώρας» έρχονται και αυτά με τη σειρά τους να επιβεβαιώσουν ότι οι θέσεις Γεωργιάδη, Βορίδη, Κυριαζίδη και διαφόρων άλλων, αποτελούν την επίσημη κομματική θέση της Ν.Δ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός άλλωστε, ότι έπειτα από το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ, έκαναν γνωστό ότι ψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, ακουλούθησαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κυριαζίδη, ο οποίος με τοποθέτησή του στις επιτροπές, ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργίαδης κατά την πρόσφατη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος, δήλωσε ότι «Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω ένα τέτοιο νομοσχέδιο». Κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο εξίσου προερχόμενος από το ΛΑΟΣ, Μ. Βορίδης, με συνέπεια να αναβληθούν οι τελικές αποφάσεις για την στάση του κόμματος αναφορικά με το νομοσχέδιο της ταυτότητας φύλου.

Επί του παρόντος, αυτό το οποίο φέρεται να έχει αποφασιστεί, είναι η πρόταση του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, ότι «Πρέπει να θέσουμε ένα αυστηρό πλαίσιο και να πάμε συντεταγμένα με μία απόφαση. Να μην τριχοτομηθεί η ΝΔ όπως έγινε με το Σύμφωνο Συμβίωσης», κάτι το οποίο φάνηκε από τη χθεσινή επιτροπή, στην οποία ο εισηγητής της ΝΔ Καραγκούνης, δήλωσε ότι «θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις και θα ακούσουμε και τις δικές σας για να έχουμε πλήρη εικόνα αυτών που τελικά θα αποφασίσουμε στην Ολομέλεια».

Μένει να δούμε αν η ΝΔ, “κρυφτεί” πίσω από αυτές για να δικαιολογήσει τη διαφαινόμενη καταψήφιση της ταυτότητας φύλου, ή ακόμη χειρότερα αν βρει κάποια πρόφαση ούτως ώστε την τελευταία στιγμή, να απέχει από την ψηφοφορία. Το ίδιο της το παρελθόν, είναι άλλωστε εδώ και μας θυμίζει φαινόμενα «Μπαλτάκου» και τις άρον-άρον αποσύρσεις νομοσχεδίων, την ώρα που γινόταν η συζήτηση για το αντιρατσιστικό, τα ναρκωτικά, κ.λπ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)