to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:45 | 13.09.2013

Πολιτική

Η Χρυσή Αβγή έχει φίλους και είναι δηλωμένοι ναζί

Η Χρυσή Αβγή έχει συμμαχίες, έχει αδερφές οργανώσεις, έχει επίτιμους προσκεκλημένους και είναι όλοι τους νεοναζί.


Ο Andrew Anglin είναι από τις ΗΠΑ, διατηρεί την προσωπική του σελίδα, που ονομάζεται total fascism (ολοκληρωτικός φασισμός), αναγνωρίζει την... ανωτερότητα του Χίτλερ και, καθώς φαίνεται, είναι μια ναζιστική "περσόνα" που αναζητά συνοδοιπόρους. Και τους βρήκε στη Χρυσή Αβγή.

"Χθες βράδυ κατευθύνθηκα με μέλη της Χρυσής Αβγής στις Θερμοπύλες (...) κοίταξα τους νέους άντρες της Χρυσής Αβγής κι ευχαρίστησα το Θεό που υπάρχει ακόμα τέτοιο θάρρος και τέτοια τιμή στη φυλή μας". Ενστερνίζεται την άποψη του Ν. Μιχαλολιάκου πως οι "χρυσαβγίτες είναι οι σημερινοί Σπαρτιάτες". "Είμαστε στο σταυροδρόμι όπου εμείς, η "λευκή φυλή" ή θα πεθάνουμε σα δειλοί ή θα βάλουμε φωτιά σε όλον τον κόσμο και θα πετύχουμε την αθανασία".

Σε άλλο "πόνημα", αναφέρει πως είναι αδιαμφισβήτητη η σχέση της Χρυσής Αβγής με τον Εθνικοσοσιαλισμό. "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μεταξάς θα έβρισκε τρόπο να ενταχθεί στο Ράιχ". Κι επειδή στους Έλληνες έχει γίνει "πλύση εγκεφάλου και νομίζουν ότι ο Χίτλερ έχει κάνει απαίσια πράγματα στο λαό τους", μπορεί να συγχωρέσει τους χρυσαβγίτες που κρύβουν ότι είναι ναζί για να συγκεντρώσουν ψήφους, λέει ο Anglin.

Ο Andrew Anglin έμεινε στην Ελλάδα περί τους τρεις μήνες. Όλο αυτό το διάστημα μετέφερε τις εμπειρίες του μέσω της ιστοσελίδας του, εξυμνώντας τη μία τον Χίτλερ και τη "λευκή φυλή" και την άλλη τον... Ηλία Κασιδιάρη. Οι υπερατλαντικοί φίλοι της Χρυσής Αβγής, τους αναγνωρίζουν ως ναζί, ως συμμάχους, ως συνεχιστές τους εθνικοσοσιαλιστικού εκτρώματος. Πράγμα που η ελληνική κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κάνει.

Ευχαριστούμε την όμαδα του "Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή" για τις πληροφορίες

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)