to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:46 | 02.02.2023

Πολιτική

Βηματοδότης: Η Αστυνομία είχε διαθέσει προσωπικό στον Γ. Λαβράνο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο γραφείο του νέου διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, Παναγιώτη Πούπουζα, βρίσκεται καταγγελία αναφορικά με τη διάθεση αστυνομικών στον επιχειρηματία που εμπλέκεται στο predator gate


Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά η στήλη "Βηματοδότης", αναφορικά με τον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνο, της εταιρείας Krikel. Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  στο γραφείο του νέου διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, Παναγιώτη Πούπουζα, βρίσκεται καταγγελία αναφορικά με τη διάθεση αστυνομικών στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί αυτοι, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, "σχετίζονται με μεταταγμένους στην ΕΥΠ αστυνομικούς που διενεργούσαν τις υποκλοπές".

Αναλυτικότερα, το ρεπορτάζ του "Βηματοδότη" σημειώνει: "Μας λένε πως στο γραφείο του Παναγιώτη Πούπουζα βρίσκεται ήδη καταγγελία που είχε γίνει προ εξαμήνου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και σχετίζεται με τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί στον επιχειρηματία – star των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνο, τα τελευταία χρόνια". Και προσθέτει: "Οι εν λόγω αστυνομικοί σχετίζονται με μεταταγμένους στην ΕΥΠ αστυνομικούς που διενεργούσαν τις υποκλοπές. Μάλιστα, τις σχετικές πληροφορίες εξετάζουν ήδη οι εισαγγελείς που διερευνούν το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων".

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως "δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι από τους αξιωματικούς που κλήθηκαν να καταθέσουν στην εισαγγελία ήδη κίνησαν τις διαδικασίες για πρόωρη συνταξιοδότηση". Και καταλήγει: "Οπότε ο κ. Πούπουζας θα έχει με πολλά και ενδιαφέροντα να καταπιαστεί όταν εξέλθει του νοσοκομείου…".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)