to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:55 | 07.04.2014

Πολιτική

«Το σύστημα παίζει τα ρέστα του»: Μώραλης και Μαρινάκης υποψήφιοι στον Πειραιά

«Η συστράτευση των πολιτών του Πειραιά με την απήχηση, που είχε από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι τάραξε τον ύπνο των δυνάμεων, που προσπαθούν, αγωνιωδώς, να παραμείνουν αγκιστρωμένες στην εξουσία» σχολιάζει ο Θ. Δρίτσας για την υποψηφιότητα του Γ. Μώραλη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Δήμο Πειραιά


«Εδώ το σύστημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων δεν επιστρατεύει απλά τις εφεδρείες του. Κυριολεκτικά δίνει τα ρέστα του...» σχολίασε ο Θοδωρής Δρίτσας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των Μώραλη και Μαρινάκη (σσ ο δεύτερος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) για το Δήμο Πειραιά. Όπως σημείωσε: «Η  συστράτευση των πολιτών του Πειραιά με την απήχηση, που είχε από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι τάραξε τον ύπνο των δυνάμεων, που προσπαθούν, αγωνιωδώς, να παραμείνουν αγκιστρωμένες στην εξουσία. Έχουμε εμπιστοσύνη στις Πειραιώτισσες και στους Πειραιώτες. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Πειραιάς θα νικήσει».

Το ρεπορτάζ:

Επαληθεύτηκαν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών :

"Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «κατεβάσει» στο λιμάνι τον Γιάννη Μώραλη, πρόεδρο της Superleague και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού (ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης τελικά θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), αφού ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν συγκεντρώνει καλά ποσοστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι δε δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις για το συγκεκριμένο δήμο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real News, ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον υποψήφιο του Θοδωρή Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ και υπό το φόβο να χαθεί ένας από τους μεγαλύτερους δήμους του λεκανοπεδίου, η Συγγρού στρέφεται στον Γιάννη Μώραλη για να... «κερδίσει» και τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

Το σχετικό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλη, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων: «Η υποψηφιότητα Μαρινάκη, με Μώραλη, δείχνει πόσο φοβούνται την δυναμική του Θ. Δρίτσα. Εξηγεί γιατί δεν βλέπουμε γκάλοπ. Και ο Μιχαλολιάκος;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)