to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Βόλφγκανγκ Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης στις οθόνες μας (βίντεο)

Ο υπερασπιστής του Μνημονίου, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.


Ο υπερασπιστής του Μνημονίου, Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε διά της διαστρεβλώσεως στην κυβέρνηση, διαγράφοντας από την πραγματικότητα λέξεις που δεν τον βολεύουν, όπως «διαπραγμάτευση».  Βέβαια, αν πετύχει, τότε θα είναι Μνημόνιο. Μια συμφωνία μόνο Μνημόνιο μπορεί να λέγεται για έναν κατ' επάγγελμα καταστροφολάγνο πολιτικό, που θέλει να λέγεται πατριώτης.

Το μόνο που αντιλαμβάνεται ο "πατριώτης" Αδωνης είναι οι όροι υποταγής που επιβάλλει ένα μνημονιακό πρόγραμμα, πέραν αυτού τίποτα δεν είναι επωφελές για τη χώρα. Όπως ακριβώς είπε και ο Σόιμπλε.

Σε απλά ελληνικά, οι δικοί μας "πατριώτες" είναι με τη Γερμανία… γιατί αυτό εξυπηρετούν τα όνειρα εξουσίας του κ. Σαμαρά μετουσιωμένα στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Έφτασε στο σημείο, να επιτεθεί ακόμα και στους ρεπόρτερ του καναλιού που μετέφεραν το ρεπορτάζ για την κατάθεση του αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για 6μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Το αίτημα εξυπηρετεί την ανάγκη να υπάρχει ομπρέλα προστασίας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενώ αποτελεί θέση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012, ο διαχωρισμός της δανειακής σύμβασης από το Μνημόνιο. Για τον "πατριώτη" Άδωνη όμως, που επιζητούσε την καταστροφή της χώρας προτρέποντας σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στην περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη διέξοδος είναι Μνημόνιο, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων, ανεργία και… Forget it Giannis.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)