to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:11 | 09.01.2019

Πολιτική

Η ιδιαίτερη υποδοχή του Αλ. Τσίπρα στο «Open» (βίντεο)

Η άφιξη του πρωθυπουργού στον σταθμό, η selfie με την εργαζόμενη και η επίσκεψη στο newsroom του OPEN TV, της εφημερίδας Έθνος και του ethnos.gr


Ο πρωθυπουργός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Open, όπου έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Έλλη Στάη. Κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις του σταθμού, μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, τον περίμενε στην είσοδο.

Η κυρία αυτή, αφού τον αγκάλιασε και τον φίλησε, του ζήτησε να βγάλουν και μία αναμνηστική φωτογραφία με το κινητό της. Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά πόζαρε δίνοντας μάλιστα και οδηγίες για να βγει καλή η φωτογραφία:

Όπως αναφέρει επίσης η ιστοσελίδα του «Έθνους», ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη, ξεναγήθηκε στους χώρους του ενιαίου newsroom του OPEN TV, της εφημερίδας Έθνος και του ethnos.gr. Συνομίλησε με δημοσιογράφους και διοικητικά στελέχη του καναλιού και της εφημερίδας. «Σας κουράσαμε σήμερα. Είχατε πολλή δουλειά», είπε προσερχόμενος στο ethnos.gr. 

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώνυ Καλημέρη στο ενιαίο newsroom και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον εκδότη της εφημερίδας Έθνος, Τραϊανό Χατζηδημητρίου αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας, Αντώνη Σκυλλάκο. Παράλληλα, χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα. Ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων και είχε ολιγόλεπτες συζητήσεις και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ύστερα από περίπου δέκα λεπτά ξενάγησης στο χώρο, αποχώρησε ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο τους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)