to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:09 | 20.02.2024

Πολιτική

Β. Κόκκαλης για διαρροές «κυβερνητικών κύκλων»: Η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη θα λάμψει

Σκληρή αντιπαράθεση του Β. Κόκκαλη, βουλευτή Λάρισας με τη ΝΔ με αφορμή διαρροή που έδωσαν κύκλοι της πλειοψηφίας για τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή


Με αφορμή διαρροές «κύκλων της πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή» για το έγκλημα των Τεμπών, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Βασίλης Κόκκαλης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Κρύβουν την ενοχή τους και την αμηχανία τους απέναντι στην αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών πίσω από «κύκλους». Λες και η κοινή γνώμη θα ξεχάσει τις 57 αθώες ψυχές διαβάζοντας τα όσα φαιδρά οι «κυβερνητικοί κύκλοι» ανακαλύπτουν στην προσπάθειά τους να βγουν από το κάδρο των ευθυνών. Θα αφήσω λοιπόν τις διαρροές τους αναπάντητες γιατί είναι ανάξιες λόγου. Η αλήθεια θα λάμψει όσο κι αν επιχειρούν να τη θάψουν μαζί με τα αθώα θύματα και τα πειστήρια ενός εγκλήματος».

Νωρίτερα η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα διαρροή κύκλων της πλειοψηφίας στην οποία επικρίνουν τον Β. Κόκκαλη για αντιθεσμική συμπεριφορά. Ισχυρίστηκαν ότι: «Το ένα λάθος μετά το άλλο κατάφερε να κάνει τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής Βασίλης Κόκκαλης, επιδεικνύοντας μια άκρως αντιθεσμική συμπεριφορά» αναφέρουν κύκλοι της πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη. Όπως αναφέρουν, «αρχικά, οι ερωτήσεις και ο τρόπος του απέναντι στον κ. Καραμανλή προκάλεσαν τις αντιδράσεις ακόμα και των ομοϊδεατών του, οι οποίες εκνεύρισαν τον κ. Κόκκαλη που σηκώθηκε και έφυγε από την Εξεταστική…». Οι κύκλοι της προσθέτουν ότι (ο κ. Κόκκαλης) «σήμερα διέπραξε θεσμικό ατόπημα, όταν διάβασε έγγραφο στην Εξεταστική που έλαβε από την Εισαγγελία Λάρισας, χωρίς αυτό το έγγραφο να έχει φτάσει στην Επιτροπή.  Καταλήγουν μάλιστα, τονίζοντας ότι «είναι προφανές ότι αυτές οι ακραίες και αντικοινοβουλευτικές συμπεριφορές του κ. Κόκκαλη το μόνο που αποδεικνύουν είναι τη μεγάλη αγωνία ορισμένων να εργαλειοποιήσουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση σε βάρος της αλήθειας και για χάρη μιας φθηνής δημαγωγίας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)