to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τransform! europe: Το ενημερωτικό δελτίο του Νοεμβρίου

Με αφορμή το διαδικτυακό σεμινάριο της ερχόμενης εβδομάδας με τίτλο: Το Πρότζεκτ μιας Μαρξιστικής Φεμινιστικής Διεθνούς (2 Δεκεμβρίου, 11.00πμ), το ενημερωτικό δελτίο του Νοεμβρίου εστιάζει στους σύγχρονους φεμινιστικούς αγώνες και στον μαρξισμό-φεμινισμό.


Περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται στη σχετική παρουσίαση, ένα πολύ σημαντικό κείμενο της Φρίγγα Χάουγκ (Δεκατρείς Θέσεις Μαρξισμoύ-Φεμινισμού), ένα σχόλιο για τις συνεχιζόμενες φεμινιστικές διαμαρτυρίες στην Πολωνία, καθώς και ορισμένες εκδόσεις με αντικείμενο φεμινιστικά ζητήματα.

Με την ανάλυση του νεοαποικιακού δημόσιου λόγου στην Πορτογαλία και τη συλλογή υπογραφών #Right2Cure: No profit on pandemics, το ενημερωτικό μας φυλλάδιο προσφέρει θέματα που αφορούν, τόσο στην τρέχουσα επικαιρότητα, όσο και στη θεωρία που αποτελεί έναν από τους κεντρικούς μας στόχους.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι -σε συνεργασία με την αυστριακή αριστερή πλατφόρμα Mosaik- η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων μας με τίτλο: Η Αριστερά στοχάζεται διατίθεται και μέσω podcast.

Tο transform! europe συνεχίζει να σας προσφέρει διαδικτυακά σεμινάρια στα οποία συμμετέχουν αριστεροί στοχαστές, ακτιβιστές και ηγετικές προσωπικότητες από τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και συζητούν πάνω σε καίρια πολιτικά θέματα.

Σας ευχόμαστε μια απολαυστική ανάγνωση!
 

Δείτε ακόμα: Το πρότζεκτ μιας μαρξιστικής φεμινιστικής Διεθνούς

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)