to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:05 | 24.04.2019

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη αποκαλύπτουν την πολιτική του (βίντεο)

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είναι ειλικρινείς και λένε στον ελληνικό λαό, το τι θέλουν να κάνουν» τόνισε στην εκπομπή ''Χώρα εν καμίνω'' του Kontra Channel ο Τρύφων Αλεξιάδης


 Στην εκπομπή ''Χώρα εν καμίνω'' του Kontra Channel βρέθηκε ο Τρ.Αλεξιάδης και μεταξύ των άλλων δήλωσε:

 
Για την φοροδιαφυγή

    Ο αγώνας εναντίον της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς είναι μία συλλογική προσπάθεια σε αυτήν την Κυβέρνηση. Την κάνουμε όλοι μαζί και μπορούμε να την κάνουμε και καλύτερα. Δίνουμε έναν συνολικό αγώνα και έχει αποτελέσματα αυτός ο αγώνας. 

Για τις δηλώσεις Μητσοτάκης

   Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είναι ειλικρινείς και λένε στον ελληνικό λαό, το τι θέλουν να κάνουν. Θέλουν δηλαδή να περικόψουν το κοινωνικό κράτος, το οποίο με πολύ μεγάλο αγώνα και παρά τις δυσκολίες, χτίσαμε από το 2015 και μετά, θέλουν να περικόψουν τα δώρα  Χριστουγέννων, τα επιδόματα ανεργίας, θέλουν να μας γυρίσουν σε ένα ασφαλιστικό σύστημα ΠΙΝΟΣΕΤ. Ευτυχώς που τα λένε αυτά, γιατί στην μάχη των Ευρωεκλογών ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ποια είναι η επιλογή του. Η επιλογή του είναι να γυρίσουμε σε μία νεοφιλελεύθερη κατάσταση που ζούσαμε μέχρι το 2015 ή να πάμε σε μία άλλη κατάσταση την οποία χτίζουμε, στην οποία και η οικονομία και πολλοί άλλοι τομείς δείχνουν ότι πάμε πάρα πολύ καλά; Και τα πολλά θετικά στοιχεία στην οικονομία και οι αναβαθμίσεις που έγιναν χθες και αυτές που έρχονται τις επόμενες μέρες και η αγορά του δανείου του Δ.Ν.Τ, δείχνουν την πολύ θετική πορεία της οικονομίας. Ας απαντήσει η ΝΔ , ποια επιδόματα θα μειώσει ή θα καταργήσει;

Για την Μακεδονία

    Για όσα ακούστηκαν για τους μικρομεσαίους και για την ανεργία, ας δούμε τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν μείωση της ανεργίας, δείχνουν αύξηση της απασχόλησης μήνα με τον μήνα, δείχνουν ότι το 2018 32.000 επιχειρήσεις έκαναν έναρξη και 18.000 διακοπή, το δε Ιανουάριο διπλασιάστηκε αυτή η διαφορά  και η έρευνα της εθνικής τράπεζας δείχνει ότι το 77% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι λειτουργικά κερδοφόρες.

   Όσο για το θέμα της Μακεδονίας. Αγαπημένο θέμα γιατί Μακεδονία γεννήθηκα, μεγάλωσα και  έχω τις ρίζες μου. Σε καμία περίπτωση, συμψηφισμοί. Άλλο πράγμα είναι μία πολιτική διαμαρτυρία, την σέβομαι, άλλο πράγμα το δημοκρατικό δικαίωμα πολιτών να εκφράζουν την διαφωνία τους και άλλο πράγμα είναι οι 15-20 χρυσαυγίτες που μαζεύονται έξω  από συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και φωνάζουν συνθήματα. Όσον αφορά τις αντιδράσεις. Όταν σε ένα Νομό που κατοικούν 120.000 πολίτες γίνεται μία συγκέντρωση που έχει 350-400 άτομα και έξω είναι 15-20 χρυσαυγίτες (συγκεκριμένοι), ποια είναι η είδηση; Οι διαμαρτυρίες των χρυσαυγιτών ή το ότι μία μεγάλη συγκέντρωση γίνεται  και ότι οι αντιδράσεις δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν ούτε λίγους. Βεβαίως υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις στην Μακεδονία, τις σεβόμαστε, κουβεντιάζουμε με αυτούς τους πολίτες αλλά δεν μπορώ να δεχτώ είτε στην Καβάλα είτε στην Δράμα είτε στην Βέροια είτε αλλού που γίνονται συγκεντρώσεις με πολύ κόσμο, ότι σε αυτές συγκεντρώσεις επειδή μαζεύτηκαν 15-20 χρυσαυγίτες ότι αυτό είναι είδηση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)