to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Τον Σόιμπλε τον φαντάζομαι με χρώμα κροκοδείλου...»

Για το νέο του βιβλίο, τις «Δημιουργικές Ασάφειες», το οποίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ., μίλησε στο «Κόκκινο» και τον Διονύση Ελευθεράτο ο γνωστός σκιτσογράφος Σολούπ (Αντώνης Νικολόπουλος).


Οι  «Δημιουργικές Ασάφειες» είναι ένα γελοιογραφικό άλμπουμ -  χρονικό της κρίσης, το οποίο δεν εμπεριέχει μόνο «έτοιμα» σκίτσα.  Είναι και απολύτως διαδραστικό.  Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κι ο ίδιος. Να βάλει σε «μπαλονάκια» τα λόγια που θέλει και τα οποία θεωρεί ότι ενδείκνυνται. Να ζωγραφίσει, να κόψει και να ράψει, να βάλει τη δική του υπογραφή στο συνολικό δημιούργημα. Επίσης, να παίξει το…  «αυθεντικό survivor», το επιτραπέζιο παιχνίδι «Βγάλε τον μήνα».

«Κατ’ ανάγκη το χιούμορ που σχολιάζει την κρίση είναι πικρό, αλλά νομίζω πως δίνει δύναμη», ανέφερε ο «Σολούπ»   για τις «Δημιουργικές Ασάφειες», που παρουσιάζονται τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, στις 7.30 μμ, στο βιβλιοπωλείο, πολυχώρο Books Plus/Art & Coffe (Πανεπιστημίου 37, κοντά στη στάση του Μετρό «Πανεπιστήμιο»).

Ερωτηθείς ποιο χρώμα θα επέλεγε ο ίδιος για τον Β. Σόιμπλε, ο Σολούπ απάντησε: «Το πρασινοκίτρινο του κροκοδείλου νομίζω πως θα του ταίριαζε... »

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Διονύσης Ελευθεράτος, ο σκιτσογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» Μιχάλης Κουντούρης και ο διευθυντής Σύνταξης στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», Σταύρος Χριστακόπουλος

Ακούστε στο Κόκκινο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)