to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:27 | 23.02.2023

Πολιτισμός

Σήμερα Πέμπτη 23/2 το μεγάλο πάρτυ της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

​​​​​Πάρτυ από… άλλον πλανήτη: Εξωγήινοι, UFO και άλλα εξωτικά πλάσματα στο πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Sodade2 (Τριπτολέμου 10, Γκάζι)


Το σχετικό κάλεσμα:

Συντρόφισσες και σύντροφοι, η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Sodade2 (Τριπτολέμου 10, Γκάζι) για το «Πάρτυ από άλλον πλανήτη», που διοργανώνουν, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη καμπάνιας για την προώθηση των διεκδικήσεων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ντυθείτε όπως θέλετε, εκφραστείτε ελεύθερα, βγάλτε τον «εξωγήινο» από μέσα σας και ελάτε να διασκεδάσουμε, και να επαναοικειοποιηθούμε την άποψη που έχει ο πρωθυπουργός και οι συντηρητικοί ψηφοφόροι του για μας τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους. Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα, να βάλουμε σε σειρά τις μάχες που πρέπει να δώσουμε ενάντια σε μια κοινωνία και σε μία κυβερνητική πολιτική που επιλέγει να μας δίνει «ψίχουλα» και που απαιτεί από εμάς να λέμε κι «ευχαριστώ». Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε τη στήριξη από όλες/όλους/όλα εσάς, ώστε να γίνει αυτή η γωνιά του πλανήτη φιλόξενη για όλα μας.

Ο DJ Skevo από την πολύχρωμη ομάδα του Sodade2 θα μας απογειώσει με τις mainstream μουσικές επιλογές του, ενώ σαν guest star της βραδιάς η Aphrodite HGW με drag show και live performance θα τα δώσει όλα στη διαγαλαξιακή μας πίστα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε πρόσκληση για το πάρτυ μας με κόστος 8 ευρώ (περιλαμβάνει είσοδο στο club και ένα ποτό) από την Δευτέρα 20/2/23 ως την Πέμπτη 23/2/23:

●     στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην πλατεία Κουμουνδούρου στον 1ο όροφο (ώρες 09:00 ως 17:00)

●     Στο Σπούτνικ στον 1ο όροφο (ώρες 11:00 ως 17:00)

Για όσα άτομα δεν είναι εφικτό να προμηθευτούν πρόσκληση από πριν, μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο πάρτυ μας με το ίδιο κόστος, ή να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα μας.

Παράλληλα αν κάποιος/κάποια θελήσει να προσφέρει κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί στο πάρτυ, μπορεί να επικοινωνήσει με τον συντονιστή της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βαγγέλη Σκούφα στο 6934008785 ή με την αναπληρώτρια συντονίστρια Στέλλα Μπελιά στο 6977185161.  Τα στοιχεία των δωρητών της λαχειοφόρου αγοράς, θα ανακοινωθούν με ενιαία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Για όσες/όσους θα ήθελαν να προσκαλέσουν φίλες/φίλους τους ο σύνδεσμος του πάρτυ στο Facebook είναι ο https://fb.me/e/3loV6ZGJL, ενώ εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά γραφιστικά και το συνοδευτικό κείμενο από το πάρτυ, για να κάνετε αναρτήσεις στα κοινωνικά σας δίκτυα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)