to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:34 | 02.08.2016

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 2/8)

Στο επίκεντρο η οικολογική καταστροφή στην Εύβοια, οι εξελίξεις στην Τουρκία και η συμφωνία με την Ε.Ε. για το προσφυγικό, η προκήρυξη του Ρουβίκωνα, η συνάντηση Παυλόπουλου-Στουρνάρα, οι απειλές των τζιχαντιστών...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...

 

Εντολή Μητσοτάκη να μη βγει ανακοίνωση για την υπόθεση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει ο Μιχελάκης

Ο Γιάννης Μιχελάκης «καρφώνει» τον ίδιο τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως «εκείνος ήταν που έδωσε εντολή να μην βγει καμία ανακοίνωση» σχετικά με την παραπομπή του Α. Γεωργίου στο Συμβούλιο Εφετείου Αθηνών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης. (αναλυτικά)


 

Ποιος θέλει να κλείσει το Mega; - Ο Φ. Μπόμπολας στην Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ 

Ο Φώτης Μπόμπολας, εκ των μετόχων του Mega, παραδέχτηκε ότι το κανάλι δεν το κλείνει η κυβέρνηση, αλλά οι μέτοχοι του που αρνούνταν να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - Όπως ανέφερε επίσης ο ιδιοκτήτης της «Πήγασος», η εκδοτική του εταιρεία σύναψε το 2014 δανειακή σύμβαση με τρεις τράπεζες για ομολογιακό δάνειο ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο αναχρηματοδότησε παλαιότερα δάνεια - Το μεσημέρι της Τετάρτης η κατάθεση του Στ. Ψυχάρη που αναίρεσε την με επιστολή με την οποία είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από τη διαδικασία καταθέσεων για λόγους υγείας. (αναλυτικό ρεπορτάζ)


 

Ν. Παππάς: Προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προχωρά με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, σημείωσε Στο Κόκκινο ο Ν. Παππάς. Βρίσκεται στη διαδικασία της προεπιλογής των διαγωνιζομένων, οι οποίοι άσκησαν το δικαίωμα τους να κάνουν ενστάσεις σε σχέση με άλλους διαγωνιζόμενους. Στη συνέχεια η επιτροπή ενστάσεων θα πρέπει να αποφανθεί ώστε να υπάρξει ο τελικός κατάλογος διαγωνιζομένων. (αναλυτικά)


 

Ν. Φίλης: Για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια τα σχολεία θα ανοίξουν χωρίς ελλείψεις

Mιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης ανέφερε πως τα σχολεία είναι έτοιμα για λειτουργία, καθώς έχουν ήδη σταλεί όλα τα βιβλία και υπάρχει εκπαιδευτικός σχεδιασμός ώστε να αποφευχθούν τα κενά ή το υπεράριθμο προσωπικό. (αναλυτικά)


 

Δύο προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 13.000 άνεργους νέους από τον ΟΑΕΔ

Δύο νέα προγράμματα για 13.000 άνεργους νέους θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ, το επόμενο διάστημα, με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, για τέσσερις μήνες σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδός τους στην αγορά εργασίας. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης για 2.500 θέσεις εργασίας

Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας πλήρους ασφάλισης και αφορά εγγεγραμμένους άνεργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ 18 ετών και άνω. (αναλυτικά)


 

Μέτρο παραδειγματισμού για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις το κλείσιμο επιχείρησης για 48 ώρες, δηλώνει ο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων

Πρόγραμμα 30.000 ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, σε όλη την Επικράτεια, έχει εκπονήσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, όπως ανέφερε στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Πιτσιλής. (αναλυτικά)


 

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη στήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή, από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, το σχέδιο νόμου για το νέο πλαίσιο στήριξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. (αναλυτικά)

 


 

Κατατέθηκε η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ για την αυστηροποίηση των ποινών για τις «πειραγμένες αντλίες»

Αυστηροποίηση των ποινών για τις «πειραγμένες» αντλίες καυσίμων με αύξηση των προστίμων, λουκέτα σε επιχειρήσεις και απαγόρευση επαναδραστηριοποίησης στην αγορά του υπεύθυνου της επιχείρησης και των συγγενών του μέχρι δεύτερου βαθμού επί μία δεκαετία προβλέπει τροπολογία των υπουργείων Οικονομίας και Υποδομών που κατατέθηκε στη Βουλή. (αναλυτικά)


 

Κατασκευή δρόμου για την ταχύτερη και ασφαλέστερη σύνδεση του λιμένα του Κατάκολου με την Αρχαία Ολυμπία

Ο νέος αυτός δρόμος θα συνδέσει την οδό Πύργου - Κατάκολου απευθείας με την εθνική οδό Πατρών - Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας και τον βορειοδυτικό άξονα Πάτρα -Πύργος -Τσακώνα. (αναλυτικά)


 

Ίδρυση εκατοντάδων νέων δομών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται η ίδρυση 538 νέων Τμημάτων Ένταξης στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 23 νέων Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. (αναλυτικά)


 

Πλήρης σαφήνεια στους κανόνες διαχείρισης αποβλήτων στα λιμάνια

Με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επέρχονται τροποποιήσεις αναφορικά με τις λιμενικές εγκαταστάσεις παραλαβής αποβλήτων και καταλοίπων φορτίου. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)