to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:00 | 24.01.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 24/1)

Τα δελτία ειδήσεων μονοπώλησαν η διαπραγμάτευση και το επικείμενο Eurogroup, η δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή, οι κινητοποιήσεις των αγροτών...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Διά στόματος Μηταράκη: «Ρήτρα ανάπτυξης» ζητεί η ΝΔ για τα θαλασσοδάνειά της

Με φόντο τα όσα ανέδειξε η Εξεταστική Επιτροπή, είναι έκδηλος ο πανικός της ΝΔ και των στελεχών της που αδυνατούν να απαντήσουν πώς και πότε θα τα ξεπληρώσει το κόμμα τους τα θαλασσοδάνειά του.

Ο Ν. Μηταράκης, μέλος της Εξεταστικής και εξέχον στέλεχος της ΝΔ, μάλλον θεωρεί όλα τα παραπάνω αμελητέα και φαίνεται ότι «ξέχασε» ότι από το 2011 η ΝΔ δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ για τα δάνειά της ενώ οι τράπεζες ξεκίνησαν να καταγγέλλουν τα κόκκινα δάνεια των πάλαι ποτέ κομμάτων εξουσίας μόνο μετά την κατάθεση της πρότασης για Εξεταστική Επιτροπή από τον Αλέξη Τσίπρα. (αναλυτικά)


 

Οι χρυσαυγίτες δικαστικοί και το κομμένο βίντεο από την εκδήλωση των νεοναζί

Στην πρόσφατη εκδήλωση για την εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ, στο πάνελ δίπλα στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη κάθισαν, όπως τόνιζαν και χθεσινά δημοσιεύματα, ο πρώην αντιεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Δαδινόπουλος και ο στρατοδίκης αντιστράτηγος Θεοφάνης Μακρόπουλος. (αναλυτικά)


 

Αιτήσεις για προσλήψεις 24.251 ανέργων σε όλους τους Δήμους της χώρας

Αρχίζει σήμερα Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη τρίτη φάση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους όλης της χώρας για 24.251 ανέργους. Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. (αναλυτικά)


 

Υπ. Οικονομίας για Αναπτυξιακό Νόμο: Γιατί μας εγκαλεί η ΝΔ επειδή δίνουμε την ευκαιρία σε περισσότερες επιχειρήσεις να ενταχθούν στο νόμο;

«Είναι φανερό ότι για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθειά της να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ελλείψει ουσιαστικών αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων, την κατηγορεί για την νέα παράταση των προθεσμιών υποβολής του Αναπτυξιακού» τονίζει το Υπουργείο Οικονομίας. (αναλυτικά)


 

Πρωτογενές πλεόνασμα 4.437 εκατ. ευρώ

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 54.038 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1.686 εκατ. ευρώ ή 3,2% έναντι του στόχου για το 2016 που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού του 2017. (αναλυτικά)


 

Αν. Ξανθός: Η αντιπολίτευση να μην επενδύει στην κατάρρευση του συστήματος υγείας

Ο Αν. Ξανθός υπογράμμισε ότι ο κίνδυνος κατάρρευσης του συστήματος απομακρύνθηκε οριστικά με την δραστική παρέμβαση που έκανε η κυβέρνηση το φθινόπωρο του 2015 με την σημαντική αύξηση του προϋπολογισμού των νοσοκομείων. (αναλυτικά)


 

Πόντοι για εκπτώσεις στις συναλλαγές και συμμετοχή στη λοταρία για τις αγορές με πλαστικό χρήμα

Πόντους θα συλλέγουν οι φορολογούμενοι μέσω των αγορών με πλαστικό χρήμα οι οποίοι θα αντιστοιχούν σε έκπτωση από τον λογαριασμό τους ή σε κέρδος για τις επόμενες αγορές τους. Επίσης μέσω των αποδείξεων που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές αυτές θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες κληρώσεις που θα διενεργεί το υπουργείο Οικονομικών. (αναλυτικά)
 
 


 

Στην Εισαγγελία Πειραιά η δικογραφία για τη χρυσαυγίτικη επίθεση στο δημοτικό σχολείο στο Πέραμα

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σχολικό συγκρότημα την ώρα των επεισοδίων. (αναλυτικά)


 

Aνεκχώρητο και ακατάσχετο το επίδομα ανεργίας

Το επίδομα ανεργίας είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο διευκρινίζει σε απάντηση της σε ερώτηση στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ενώ για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι είναι αφορολόγητο, δεν κατάσχεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο ή τα πιστωτικά ιδρύματα. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)