to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:56 | 27.10.2016

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Πέμπτη 27/10)

Στο επίκεντρο η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, η προπαγάνδα διατήρησης του.. τζάμπα, η ατέλειωτη σπέκουλα και η παραπληροφόρηση, οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, ο σεισμός της Ιταλίας...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Φυλαχτείτε από τους πανηγυρισμούς και μη #ντροπιάζεΣτΕ μερικοί

Άπειρες αποφάσεις της διοίκησης ακυρώνονται καθημερινά από το ΣτΕ και πλείστα όσα άρθρα νόμων έχουν κριθεί αντισυνταγματικά. Όποιος προβάλει στην απόφαση του ΣτΕ τους μύχιους πόθους του, να συνέλθει. Το άρθρο 2Α του ν. 4339/15 κρίθηκε αντισυνταγματικό. Ούτε ο Παππάς, ούτε ο Τσίπρας, ούτε η κυβέρνηση. Ούτε καν ολόκληρος ο νόμος. (αναλυτικά)


 

Απίστευτη ραδιο...φονική αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων

Απίστευτη ραδιο...φονική αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων με τις άδειες των ραδιοφώνων, καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. (αναλυτικά)


 

Περί τα 770 εκατ. ευρώ καταβάλονται σήμερα σε 567.000 αγρότες, ως προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης 2016

Καταβάλλεται σήμερα σε 567.000 δικαιούχους αγρότες το 70% της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης του 2016, ύψους περίπου 770.000.000 ευρώ. (αναλυτικά)


 

Π. Σκουρλέτης για ΑΔΜΗΕ: Εξασφαλίσαμε το δημόσιο έλεγχο επί των δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος

«Η εξέλιξη της διαδικασίας δικαιώνει την επιλογή μας για το μοντέλο λειτουργίας του ΑΔΜΗΕ, το οποίο εξασφαλίζει τον Δημόσιο έλεγχο επί των Δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος, είναι υλοποιήσιμο και προσελκύει το ενδιαφέρον στρατηγικών επενδυτών». (αναλυτικά)


 

«Ιστορική» η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Νομίζω ότι είναι μια ένδειξη των βαθιών πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών μας. Υπάρχει, επίσης, μια σημαντική οικονομική σχέση. Και ο Πρόεδρος ενδιαφέρεται να υπογραμμίσει όλα αυτά, καθώς πραγματοποιεί το δικό του ιστορικό ταξίδι στην Ελλάδα, για πρώτη φορά ως Πρόεδρος» τονίζει ο Τζος Έρνεστ. (αναλυτικά)


 

Ανδρ. Ξανθός: Οι δανειστές δεν αμφισβητούν τις επιλογές της κυβέρνησης - Δεν έρχονται άλλες επιβαρύνσεις στην Υγεία

Ετοιμάζεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέτρων και ρυθμίσεων στην Υγεία, την ώρα που οι δανειστές παρά την πίεση για την τήρηση των δημοσιονομικών δεσμεύσεων δεν αμφισβητούν τις επιλογές της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρ. Ξανθός Στο Κόκκινο και τον Κ. Σαββόπουλο. (αναλυτικά)


 

Το ΥΠΕΝ για τις έρευνες δυτικά της Κέρκυρας: Απάντηση στις ανακρίβειες της «Καθημερινής»

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών που κατέληξαν στην κατακύρωση της περιοχής δυτικά της Κέρκυρας («οικόπεδο 2») για τη διεξαγωγή ερευνών για υδρογονάνθρακες παραθέτουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής». (αναλυτικά)


 

Σε νέα δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης για τις δηλώσεις πόθεν έσχες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

Το Ποινικό Τμήμα συνέκλινε, με τις θέσεις της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και έκρινε ότι είναι αυτονόητο ότι η παράβαση έγινε από πρόθεση, καθώς η σχετική διάταξη του Ποινικού Κώδικα δεν αφήνει περιθώριο άλλης ερμηνείας και δεν χρειαζόταν αυτό να γραφεί στο κλητήριο θέσπισμα του κ. Ψυχάρη. (αναλυτικά)


 

Βιώσιμος ο αγωγός φυσικού αερίου EastMEd

Τεχνικά εφικτό και οικονομικά βιώσιμο είναι το έργο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού EastMed (Ισραήλ - Κύπρος - Ελλάδα - Ιταλία) που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδος. (αναλυτικά)


 

Την Τρίτη η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους 39.359 δικαιούχους

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για το μήνα Οκτώβριο 2016. (αναλυτικά)


 

Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Θα εξεταστούν οι καταγγελίες της Ύπατης Αρμοστείας για επαναπροώθηση στην Τουρκία δέκα Σύρων πολιτών

Ο κ. Μουζάλας θα προβεί σε ανακοινώσεις για το θέμα εντός των επόμενων ημερών. (αναλυτικά)


 

Οι ενέργειες του υπ. Παιδείας για τη στήριξη οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων φοιτητών

Όπως σημειώνει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αντιμετωπίζει με μεγάλη ευαισθησία το ζήτημα. (αναλυτικά)


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)