to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:57 | 18.12.2018

Πολιτική

Προϋπολογισμός; Ναι, αλλά για τον ΣΚΑΪ δεν μας είπατε...

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συζήτηση για τον προϋπολογισμό (μόνο ως... κοινοβουλευτικές κόντρες και όχι επί της ουσίας), η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ και η άθλια επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

Στη Βουλή ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός

Με 154 ψήφους υπέρ, κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός του 2019. (αναλυτικά)



 

Άθλια επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης

Άθλια επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης και συκοφάντησης της Αριστεράς από στελέχη της Ν.Δ. και τον Γ. Αλαφούζο με αφορμή την τρομοκρατική ενέργεια στον ΣΚΑΪ (αναλυτικά)


 

Πρόταση να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης σε Τσίπρα και Ζάεφ

«Εδώ στη μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων έχουμε την μακρόχρονη συνήθεια να κοιτάμε προς τα πίσω. Με τη συμφωνία των Πρεσπών κοιτάμε προς τα μπροστά. Για όλους αυτούς τους λόγους η συμφωνία αξίζει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης» δήλωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου κατά την συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια, όπου παρουσιάστηκε η πρόταση να είναι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης του 2019 οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ. (αναλυτικά)


 

Τ. Πετρόπουλος: Ο νόμος για τον ΕΦΚΑ και τις συντάξεις έλαβε υπόψη όλες τις σκέψεις του ΣτΕ

Οι πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, στο Κανάλι της Βουλής. (αναλυτικά)


 

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την προστασία των διανομέων

Προβλέπει συγκεκριμένα μέτρα και υποχρεώσεις με σκοπό την προστασία της ασφαλείας και της υγείας των εργαζομένων στη διανομή προϊόντων με δίκυκλο (μοτοσυκλέτα) (αναλυτικά)


 

«Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα δημοσιεύματα για εκλογές τον Μάρτιο»

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν δημοσιεύματα που φέρουν τον πρωθυπουργό να συνομιλεί με συνεργάτες του και να είναι έτοιμος για εκλογές τον Μάρτιο (αναλυτικά)


 

Ανακαλούνται οι αναστολές που είχαν επιτύχει οι εργολάβοι καθαριότητας σε τρία νοσοκομεία της Πελοποννήσου

Ανακαλούνται με δικαστικές αποφάσεις οι αναστολές που είχαν επιτύχει οι εργολάβοι καθαριότητας στα Γενικά Νοσοκομεία Κορίνθου, Τρίπολης και Σπάρτης και πλέον οι διοικήσεις των μονάδων αυτών δύνανται να καλέσουν το προσωπικό καθαριότητας και να προχωρήσουν άμεσα στη σύναψη συμβάσεων εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης (αναλυτικά)


 

Στα 7.500 ευρώ το ακατάσχετο για τους λογαριασμούς των αγροτών

Ακόμη και αύριο ενδέχεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. (αναλυτικά)


 

Πάνω από 1,6 εκατομμύριο Έλληνες έκαναν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε ο Αναστάσιος Τάγαρης, πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ. (αναλυτικά)


 

Προκαταρκτική έρευνα για τη νέα βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος

Τους δράστες της νέας βεβήλωσης του Μνημείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, αναζητεί το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της τοπικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. (αναλυτικά)


 

18 Δεκεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Μεταναστών

Σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, η μετανάστευση ήταν μια θαρραλέα έκφραση της θέλησης του ατόμου να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να ζήσει μια καλύτερη ζωή (αναλυτικά)


 

Επιχορήγηση των φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με 27 εκατ. ευρώ

Τη βούληση της πολιτείας να στηρίξει τους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας μετέφερε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στην Πάτρα, ο ειδικός γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του υπουργείου Εργασίας, Ευάγγελος Νικολαΐδης. (αναλυτικά)


 

1,5 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου καθώς και την αναβάθμιση πεζοδρόμων του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, προωθούν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο. (αναλυτικά)


 

Συνάντηση για τα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» κ. Νίκος Μπελαβίλας και η τεχνική του ομάδα, είχαν σήμερα πολύωρη συνάντηση με αντιπροσωπεία μελών του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Κέντρου Αμπελοκήπων» για την αποκατάσταση των Προσφυγικών της λεωφόρου Αλεξάνδρας. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)