to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:08 | 24.08.2022

Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Είστε παρακράτος της Δεξιάς - Διασύρετε τη χώρα - Παραιτηθείτε

«Παρακολουθείτε πολιτικούς σας αντιπάλους και δημοσιογράφους, δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος της ευθύνης σας, δεν έχετε καταλάβει τις πράξεις σας εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας» τόνισε σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΧΖΑ-ΠΣ


«Είστε ένα παρακράτος της Δεξιάς. Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή για την ίδια την Δημοκρατία, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως ένα απλό θέμα» είπε σε πολύ υψηλούς τόνους και συμπλήρωσε: «Δείτε τι γράφουν οι ΝΥΤ και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης...(Στο σημείο αυτό ο Δημήτρης Μαρκόπουλος απο Ν.Δ. χαρακτηρίζει εξωφυλαρούχα, ακροαριστερό και παγκίτη τον αρθρογράφο των ΝΥΤ). Ακούστε επιχειρήματα εναντίον των δημοσιογράφων που αρθρογραφούν στους Νew York Times. Ακούστε τι λέτε. Διαβάστε εσείς μόνο τις κομματικές σας εφημερίδες και όλους όσοι σας στηρίζουν στην χώρα».

Επιπλέον στάθηκε και στις αποκαλύψεις της Καθημερινής τονίζοντας: «Διαψεύδετε μήπως και την Καθημερινή και τους αρθρογράφους της που έγραψε  ότι παρακολουθούνται 7 - 8 ακόμη πολιτικά πρόσωπα στην χώρα. Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα, θα μας πείτε; Ή θα κατηγορήσετε και την Καθημερινή όπως τους NYT;».

Σχολίασε επιπλέον και τα όσα είπε ο Γ. Οικονόμου στη χθεσινή ενημέρωση επισημαίνοντας: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε χθες για το θέμα αυτό ότι " δεν είναι σε γνώση του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης να παρακολουθούνται άλλα πολιτικά πρόσωπα". Αν αποκαλυφθεί δηλαδή θα ρίξετε το φταίξιμο πάλι μόνο στους Κοντολέων και Δημητριάδη;»

Ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε επιπλέον: «Η κυβέρνηση είναι σε πανικό. Διασύρει την χώρα σε όλα τα επίπεδα». Και παράλληλα υπογράμμισε τις ευθύνες των ΜΜΕ: «Τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι έχουν ευθύνη να ασκούν έλεγχο στην εκάστοτε εξουσία. Και σήμερα εξουσία είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε αυτά τα άρθρα μόνο στους ΝΥΤ και στα διεθνή μέσα».

Για να καταλήξει: «Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στην χώρα. Η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)