to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:28 | 02.03.2021

Κοινωνία

Θ. Καμπαγιάννης: Η ταύτιση της υπεράσπισης δικαιωμάτων με την υπεράσπιση της τρομοκρατίας δεν πείθει πια κανέναν

Ας προσέξει ο πρωθυπουργός γιατί αν πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα περάσει από την χορεία των θυμάτων στη χορεία των θυτών


“Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο. Η αντιτρομοκρατική αυτή τη στιγμή φροντίζει για τη διαιώνιση και αυτοσυντήρησή της” τόνισε στο Κόκκινο ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

“Γι’ αυτό πρέπει να τελειώσει άμεσα αυτή τη ιστορία. Να δοθεί κάτι στην συνάδελφό μας την Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία δίνει υπεράνθρωπο αγώνα, για να πάει στον κρατούμενο και να του πει ότι μπορεί να σταματήσει.”

“Τα επιχειρήματα που επικαλείται η κ. Νικολάου είναι όλα ψέμματα” υπογράμμισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη. “Ο κρατούμενος άρχισε την απεργία πείνας ακριβώς επειδή παραβιάστηκε ο νόμος, ο ίδιος νόμος που είχε φωτογραφικά θεσπιστεί για τη δυσμενή του μεταχείριση.

Τα έγγραφα που ψευδώς αναφέρει ότι έδωσε η κ. Νικολάου τα έδωσε αφού είχαν ήδη περάσει 40 μέρες απεργίας πείνας! Και η απόφαση της Επιτροπής Μεταγωγών που επιδόθηκε κατόπιν εορτής είναι απλώς μια σφραγίδα χωρίς σκεπτικό. Ψεύδος είναι και ο ισχυρισμός που επιστρατεύθηκε από την κ. Νικολάου ότι το 2015, ο Κουφοντίνας έκανε απεργία για να μην πάει στον Κορυδαλλό.

Η πραγματικότητα είναι ότι αρνήθηκε να πάει στα VIP κελλιά μαζί με τον Τσοχατζόπουλο” Καλώντας στη νέα συγκέντρωση που καλεί η πρωτοβουλία δικηγόρων και νομικών στις 6 στο Σύνταγμα, ο Θανάσης Καμπαγιάνης τόνισε ότι όταν οι θεσμικοί φορείς δεν ακούνε, είναι η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες.

“Η υπεράσπιση δικαιώματος δεν είναι υπεράσπιση της τρομοκρατίας. Οσο κι αν προσπαθούν να το περάσουν στον κόσμο, δεν πείθουν πια κανέναν νοήμονα πολίτη”

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)