to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:28 | 29.10.2014

πηγή: real

Επιστήμες - Τεχνολογία

Τα νέα video games στην έκθεση της Μαδρίτης

55.000 περίπου επισκέπτες βρέθηκαν στην Εβδομάδα Video Games στη Μαδρίτη.


Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις στο είδος της, καθώς όσοι περάσουν τις πόρτες της, μπορούν να δοκιμάσουν τις τελευταίες εκδόσεις γνωστών βιντεοπαιχνιδιών αλλά να δουν και τι καινούργιο έχει βγει ή ετοιμάζεται να βγει.

Η τελευταία βερσιόν του «Call of Duty» ήταν από τις πιο δημοφιλείς στην έκθεση της ισπανικής πρωτεύουσας. Δημιουργήθηκαν ολόκληρες ουρές ατόμων που ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι είναι το «Assassin’s Creed». 

Η δράση σ’ αυτή την περίπτωση εκτυλίσσεται στο Παρίσι, την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης. Οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο, κινούμενοι μέσα σε έναν πυκνό χάρτη δράσεων. Θα βγει στην αγορά στα μέσα Νοεμβρίου.

«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ρεαλιστική, όπως και στην προηγούμενη έκδοση του Assassin’s Creed. Επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον η εποχή στην οποία εκτυλίσσεται το παιχνίδι. Είναι η Γαλλική Επανάσταση με τις συγκρούσεις ανάμεσα σε διαφορετικές εξουσίες» ανέφερε ο φοιτητής και φανατικός παίκτης Ντανιέλ Λόπεζ.

Πρεμιέρα όμως στη Μαδρίτη έκανε και το Evolve, το οποίο φέρει στις αποσκευές του το βραβείο καλύτερου video game από τη διάσημη έκθεση E3 του Λος Άντζελες και από το Gamescom στη Γερμανία. Το παιχνίδι επιτρέπει σε ένα παίκτη να παίξει το ρόλο του τέρατος και άλλοι τέσσερις αναλαμβάνουν να το εξοντώσουν.

«Το να είσαι το τέρας είναι πάρα πολύ ωραίο. Το να είσαι ο κακός που τρομάζει τους άλλους, επειδή είσαι τεράστιος, δυνατός και μπορείς να τους χτυπήσεις, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν είσαι απλά ίσος με τους άλλους, είσαι ανώτερος» τόνισε ο παίκτης Ούγκο Σαρντίνια.

Για τους φανατικούς των video games, αναμένονται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα κυκλοφορήσουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)