to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:51 | 02.07.2019

Πολιτική

Τ. Πετρόπουλος: Όσο και να λυσσάνε, δεν κόψαμε τις συντάξεις (βίντεο)

“Ο κόσμος κράτησε το θυμό του ανέγγιχτο” είπε ο κ. Πετρόπουλος για το αποτέλεσμα των ευρω-εκλογών, σημειώνοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν άφησε κανέναν μόνο του παρότι δεν επανέφερε πλήρως το βιοτικό επίπεδο των πολιτών


Καλεσμένος στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή βρέθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, την ημέρα που καταβάλλονται οι επικουρικές στους συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας, μετά από 19 μήνες.

Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε ότι η καταβολή αφορά πάνω από 16.000 ανθρώπους, με τον μέσο όρο της σύνταξης να κυμαίνεται στα 360 ευρώ.

“Η Εθνική επιδίωξε να μην πληρώσει” είπε ο Τάσος Πετρόπουλος, τονίζοντας ότι η τράπεζα ήταν αυτή που παρανομούσε τόσο καιρό και σε αυτήν οφειλόταν η καθυστέρηση των πληρωμών. Με αυτή την τοποθέτηση απάντησε στην κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ για την καταβολή των συντάξεων προεκλογικά.

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει ψέμματα για τα επιδόματα και κατηγόρησε τη ΝΔ για λυσσαλέα επίθεση σε βάρος των επιδομάτων.

“Όσο και να λυσσάνε δεν κόψαμε τις συντάξεις” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

“Ο κόσμος κράτησε το θυμό του ανέγγιχτο” είπε ο κ. Πετρόπουλος για το αποτέλεσμα των ευρω-εκλογών, σημειώνοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν άφησε κανέναν μόνο του παρότι δεν επανέφερε πλήρως το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

Σε σχέση με τις καθυστερήσεις στις αυξήσεις των συντάξεων χηρείας, είπε ότι το πρόβλημα προκύπτει από τον πάροχο λόγω του πολύπλοκου συστήματος, εκτιμώντας ότι θα καταβληθούν το επόμενο δίμηνο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)