to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:25 | 23.06.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Λήμνο: Δραματική η κατάσταση που έχει φέρει το ΕΣΥ η ΝΔ, ειδικά στα νησιά

Πατέρας στη Λήμνο πλήρωσε 5.000 ευρώ για αεροδιακομιδή του παιδιού του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, μετά από τροχαίο. «Όχι μόνο το νησί δεν είχε αναισθησιολόγο, αλλά ούτε καν η αεροδιακομιδή δεν προσφέρθηκε δωρεάν» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Με αφορμή το περιστατικό στη Λήμνο όπου πατέρας πλήρωσε 5.000 ευρώ για την αεροδιακομιδή του τραυματισμένου από τροχαίο παιδιού του προκειμένου νοσηλευτεί σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη αποδεικνύει την δραματική κατάσταση στην οποία έχει φέρει το ΕΣΥ η ΝΔ, ειδικά στα νησιά της χώρας τονίζει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθυμίζει πως το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τις τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας στην Κω, τη Νέα Μάκρη και την Χαλκιδική, ακόμη και σε καρότσες αγροτικών, λόγω ελλείψεων στο ΕΚΑΒ. «Όλα αυτά, την ώρα που έχει αποκαλυφθεί από τον κ. Πνευματικό το κρυφό σχέδιο της ΝΔ στην Υγεία για περικοπές, ιδιωτικοποιήσεις, ακόμη και διαλογή ασθενών με απάνθρωπες λογικές κόστους - οφέλους» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τονίζοντας παράλληλα πως «ακόμη και τώρα, όμως, ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την εξαπάτηση των πολιτών τάζοντας 10.000 νέες προσλήψεις στην Υγεία, ενώ στην πραγματικότητα δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μία νέα πρόσληψη πέρα από αντικαταστάσεις συνταξιοδοτήσεων».

«Το δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο καθαρό: Υγεία μόνο για πλούσιους ή αναβάθμιση του ΕΣΥ για όλους;» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κατάσταση στο ΕΣΥ

Άλλο ένα περιστατικό, που αποκαλύφθηκε σήμερα, αναδεικνύει την δραματική κατάσταση στην οποία έχει φέρει το ΕΣΥ η ΝΔ, ειδικά στα νησιά της χώρας.

Πατέρας στη Λήμνο πλήρωσε 5.000 ευρώ για αεροδιακομιδή του παιδιού του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, μετά από τροχαίο. Όχι μόνο το νησί δεν είχε αναισθησιολόγο, αλλά ούτε καν η αεροδιακομιδή δεν προσφέρθηκε δωρεάν.

Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τις τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας στην Κω, τη Νέα Μάκρη και την Χαλκιδική, ακόμη και σε καρότσες αγροτικών, λόγω ελλείψεων στο ΕΚΑΒ.

Όλα αυτά, την ώρα που έχει αποκαλυφθεί από τον κ. Πνευματικό το κρυφό σχέδιο της ΝΔ στην Υγεία για περικοπές, ιδιωτικοποιήσεις, ακόμη και διαλογή ασθενών με απάνθρωπες λογικές κόστους - οφέλους.

Ακόμη και τώρα, όμως, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την εξαπάτηση των πολιτών τάζοντας 10.000 νέες προσλήψεις στην Υγεία, ενώ στην πραγματικότητα δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μία νέα πρόσληψη πέρα από αντικαταστάσεις συνταξιοδοτήσεων.

Το δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο καθαρό: Υγεία μόνο για πλούσιους ή αναβάθμιση του ΕΣΥ για όλους;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)