to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:13 | 16.05.2014

Πολιτική

Στο επιτελείο βουλευτή της ΝΔ ο ο χρυσαυγίτης ταξίαρχος που θέλει «να μας σώσει»

Ο τελευταίος στρατιωτικός που με πύρινη γραπτή δήλωση μας εξηγεί «γιατί επέλεξε Χρυσή Αυγή» για να μας... σώσει συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό της στην περιφέρεια Δωδεκαννήσων, είχε προσπαθήσει παλιότερα να μας ξανασώσει συμμετέχοντας στο επιτελείο του για πολλά χρόνια βουλευτή τη ΝΔ Αριστοτέλη Παυλίδη...


Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσιογραφική αποκάλυψη «ο τελευταίος στρατιωτικός που με πύρινη γραπτή δήλωση μας εξηγεί “γιατί επέλεξε Χρυσή Αυγή” …για να μας σώσει συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό της στην περιφέρεια Δωδεκανήσων, είχε προσπαθήσει παλιότερα να μας ξανασώσει συμμετέχοντας στο επιτελείο του για πολλά χρόνια βουλευτή τη ΝΔ Αριστοτέλη Παυλίδη. Δεν τα κατάφερε τότε ούτε …ο Τέλης ούτε ο ταξίαρχος να μας σώσουν και τώρα ο επανέρχονται, ο μεν πρώτος ως υποψήφιος δήμαρχος Κω και ο δεύτερος ως “εθνικιστής” πρώην καταδρομέας. Και αυτός καταδρομέας…».

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Τζαμπάζη Αντώνιο, Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» που «Υπηρέτησε το Έθνος και την Πατρίδα 32 χρόνια, από το 1976 μέχρι το 2008 σαν Αξιωματικός του Πυροβολικού αλλά και των Ειδικών Δυνάμεων, σαν Πεζοναύτης, Καταδρομέας και Αλεξιπτωτιστής». Όπως αναφέρει στο κείμενό του “μετά από 32 χρόνια ενσυνείδητης και ευσυνείδητης υπηρεσίας, ΔΕΝ κατάλαβα ΠΟΙΟΝ υπηρέτησα και ΓΙΑΤΙ υπηρέτησα…….. Ποιός μπορεί να μου δώσει απαντήσεις σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα ερωτήματα…….. άραγε”; 

Ο Ταξίαρχος Χρυσαυγίτης φαινεται ότι δεν κατάλαβε πολλά πράγματα στην ζωή του. Όπως και ποιος ήταν ο Αριστοτέλης Παυλίδης. Να του θυμίσουμε επομένως τι έγραφε ο τύπος για τον Αριστοτέλη Παυλίδη που υπηρετούσε:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ: Ποινική δίωξη για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του κ. Π.Ζαχαρίου, προϊσταμένου του γραφείου του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αρ.Παυλίδη !

Πρώτος ο κ. Παυλίδης είχε κινηθεί δικαστικώς. Η δίωξη ασκήθηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα του εισαγγελέα Εφετών κ. Ισ.Ντογιάκου σχετικά με τη δρομολόγηση πλοίων στις άγονες γραμμές. Στη διάρκεια της δικαστικής έρευνας κατέθεσε ο εφοπλιστής κ. Φ.Μανούσης ότι έδωσε περίπου 1 εκατ. ευρώ- σε διάφορες δόσεις- στον συνεργάτη του κ. Παυλίδη προκειμένου να έχει «καλή μεταχείριση» από το υπουργείο Αιγαίου. Μετά την παραδοχή από την κυβέρνηση ότι ο κ. Ι.Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν ενήμερος για τις καταγγελίες του επιχειρηματία κ. Φ.Μανούση, η υπόθεση Παυλίδη έφερε την κυβέρνηση σε δεινή θέση. Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν οργή στο σύνολο της

Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που παρακολούθησε αποσβολωμένη τα όσα διαδραματίζονταν, και ζήτησε την αποπομπή του κ. Παυλίδη ώσπου να ξεκαθαριστεί δικαστικά η υπόθεση.

Η υπόθεση Παυλίδη-Μανούση: Διώκεται για δωροληψία ο άνθρωπος του πρώην υπ. Αιγαίου Κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε 1 εκατ. ευρώ με αντάλλαγμα επιδότηση άγονων γραμμών, Ερευνάται και ο ρόλος του κ. Αρ. Παυλίδη, Υπεκφεύγει η κυβέρνηση. Ο κ. Παναγιώτης Ζαχαρίου, προϊστάμενος του γραφείου του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αρ.Παυλίδη, διώκεται για κακουργηματική εκβίαση. Ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών κ. Ισ.Ντογιάκου η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη κατά του κ. Ζαχαρίου, ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε 1 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή κ. Φ.Μανούση με αντάλλαγμα την επιδότηση σκαφών για την άγονη γραμμή.

Πληροφορίες: diktiospartakos.blogspot.gr, armynews.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)