to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:22 | 26.09.2014

Πολιτική

Στα χνάρια του Άδωνι: Συνεχίζει την κινδυνολογία ο Βορίδης, «εθνική καταστροφή» ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Νέες δηλώσεις του υπουργού Υγείας αναδεικνύουν την απόλυτη συμφωνία του με την τρομολαγνική εκστρατεία Γεωργιάδη


Οι χθεσινές δηλώσεις Βορίδη, ΕΔΩ

Το μπαράζ κινδυνολογίας, ΕΔΩ

«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ειλικρινής, ότι θα αποπειραθεί να κάνει αυτά που λέει. Διότι είναι ένα αριστερό και μάλιστα ριζοσπαστικά αριστερό κόμμα. Αυτά που λέει είναι που θα μας οδηγήσουν με νομοτέλεια σε αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε και λέμε ως εθνική καταστροφή. Διότι αν γίνουν αυτά που λέει στο επίπεδο της οικονομίας είναι ξεκάθαρο ότι θα πεταχθούμε σε δευτερόλεπτα έξω από το ευρώ και ενδεχομένως θα διακυβευτεί η παραμονή μας στην ΕΕ», είπε σήμερα (parapolitika fm) ο υπουργός Υγείας.

Στήριξε δε, τον Άδωνι  Γεωργιάδη σε ό,τι αφορά στην ουσία της δικής του δήλωσης ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες. 

«Ο Άδωνις έχει έναν δικό του τρόπο να λέει κάποια πράγματα, αλλά να θυμίσουμε ότι στις τελευταίες εκλογές ο κόσμος είχε τρομοκρατηθεί από τον κίνδυνο εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε 70 εκατομμύρια από τις τράπεζες», ανέφερε.

Αδωνις: Θα το έλεγα λιγότερο ωμά

Επ΄αυτού, ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε και σήμερα (vima fm) ότι δεν ανασκευάζει όσα είπε αλλά το ύφος με το οποίο τα είπε.

«Δεν ανασκεύασα. Είπα ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έλεγα λιγότερο ωμά. Έχω τα χρήματά μου στις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είναι από τις πιο θωρακισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες, πρόσφατα ανακεφαλαιοποιημένες και θα περάσουν με επιτυχία τα stress tests και έχουμε ένα από τα πιο υγιή τραπεζικά συστήματα στην Ευρώπη. Όλα αυτά, τα έχουμε γιατί άνθρωποι σαν κι εμένα ψήφισαν τους νόμους, έχοντας απέναντι ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες. Είναι δυνατόν να κατηγορούμαι εγώ για την τραπεζική πίστη και να είναι υπερασπιστής της ο Λαφαζάνης που έγραφε στο iskra να πάμε πίσω στη δραχμή; Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. δεν έπρεπε να το έχω πει».

Πληροφορίες: capital.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)