to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:57 | 27.10.2022

Διεθνή

Σοκ στο Μιλάνο: Άγνωστος μαχαίρωσε 6 άτομα σε σούπερ μάρκετ – Ένας νεκρός, τραυματίας γνωστός ποδοσφαιριστής της Μόντσα

Στιγμές πανικού σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνο, όταν άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε πελάτες σούπερ μάρκετ - Κατέληξε ένας από τους τραυματίες - Τραυματίας και ο διεθνής αμυντικός Πάμπλο Μαρί


Ο αμυντικός της Άρσεναλ -που αγωνίζεται δανεικός στη Μόντσα- Πάμπλο Μαρί και άλλα πέντε άτομα μαχαιρώθηκαν σε επίθεση σε σούπερ μάρκετ κοντά στο Μιλάνο, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε ένα Carrefour στο εμπορικό κέντρο Milanofiori di Assago γύρω στις 5.30 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη. Όλα τα θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τέσσερις από τους εμπλεκόμενους να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Η κατάσταση του Μαρί δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Από την επίθεση πέθανε ένα άτομο.

Σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές από την Ιταλία, ένας 46χρονος άνδρας πιστεύεται ότι πήρε ένα μαχαίρι από τα ράφια του καταστήματος και άρχισε να μαχαιρώνει τους ανθρώπους που ψώνιζαν μέσα. Οι πελάτες φέρονται να επενέβησαν γενναία για να σταματήσουν τον δράστη, ο οποίος έκτοτε συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη La Repubblica: «Ήμασταν στο μπαρ και νομίζαμε ότι επρόκειτο για ληστεία επειδή είδαμε μερικά αγόρια και μια κυρία να τρέχουν, στη συνέχεια είδαμε όλο και περισσότερους ανθρώπους με αναστατωμένα πρόσωπα και συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί».


Το βιογραφικό του Μαρί

Ο 29χρονος Μαρί αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στην ιταλική Μόντσα. Έχει πραγματοποιήσει οκτώ συμμετοχές με την ομάδα της Serie A και έχει πετύχει ένα γκολ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Ο Μαρί μίλησε πρόσφατα για τη δουλειά που κάνει ο Μίκελ Αρτέτα στην πατρίδα του, στο Λονδίνο, με τη μητρική του ομάδα, την Άρσεναλ, να βρίσκεται στην κορυφή της Premier League.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)