to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:29 | 11.03.2017

Πολιτική

Σήμερα στην Αυγή: Εθελοντική Ένωση

Τι θα διαβάσετε σήμερα στην «Αυγή»


Η Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων χωρίς αποκλεισμούς χώρων εντάσσεται στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής της Ρώμης στις 25 του μήνα, όπως ανακοίνωσαν μετά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Όπως διευκρινίστηκε, οι «πολλές ταχύτητες» δεν οδηγούν σε χώρες α' και β' κατηγορίας, αλλά σε ενισχυμένες συνεργασίες όσων χωρών θέλουν πάνω σε ορισμένα ζητήματα. Θα ήταν καλύτερο να μιλάμε για «Ευρώπη πολλών επιλογών» επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της «Αυγής»:

https://www.avgi.gr/subscriptions

Κυβερνητική πρωτοβουλία

Προανακριτική για τα εξοπλιστικά

Τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου για απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες πρότεινε η κυβέρνηση, με την αντιπολίτευση να συναινεί στο σύνολό της. Τον πρ. υπουργό των κυβερνήσεων Σημίτη οδηγούν στο «εδώλιο» έξι δικογραφίες για τα εξοπλιστικά.

Κυρ. Μητσοτάκης: "Υπάρχει ακόμα λίπος στο Δημόσιο"!

Υπόσχεται μέτρα και πέραν του Μνημονίου

Επιμένει για το χρέος η Λαγκάρντ

Για να παραμείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, «εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει να είναι βιώσιμο το χρέος της χώρας» διαμήνυσε χθες η Κρ. Λαγκάρντ. "Ζήτησα η δέσμευση του ΔΝΤ να μην είναι α λα καρτ, δηλαδή μόνο με μέτρα που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και για το χρέος. 

Με τον νέο τρόπο υπολογισμού

Συντάξεις μεγαλύτερες έως και 10%!

Θετικό πρόσημο στις νέες συντάξεις φέρνει ο υπολογισμός τους με βάση "τη μεταβολή του μέσου ετήσιου γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής», που θα διατηρηθεί μέχρι το 2020 και προβλέπεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οδηγεί κατά μέσο όρο σε βελτίωση των αποδοχών έως και 10%.

Ιταλία: Δικαστική έρευνα στην εφημερίδα των βιομηχάνων

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της εφημερίδας «Il Sole 24 Ore» για το σκάνδαλο με τις χιλιάδες «μαϊμού» συνδρομές στην ψηφιακή έκδοσή της.

Μέλι-γάλα

Εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στη συριακή κρίση και την ενέργεια αποφάσισαν Πούτιν και Ερντογάν. “Θεωρούμε την Άγκυρα τον σημαντικότερο εταίρο μας” δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος μετά τις συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του στη Μόσχα.

 
tags: Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)