to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:04 | 24.11.2013

πηγή: alterthess

Κοινωνία

ΣΕΚΑΠ: Ζητούν συνάντηση με τον Σαββίδη

Την έλευση του νέου ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ, Ιβάν Σαββίδη, αναμένουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οποίοι απέστειλαν στην εταιρία σχετική επιστολή στην οποία ζητούν σε προσωπικό τόνο από τον ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ να συναντηθούν μαζί του και να θέσουν μια σειρά από ζητήματα.


Πιο αναλυτικά, στην επιστολή που υπογράφουν οι Πρόεδροι των δύο Σωματείων, αναφέρεται:

Αξιότιμε κ. Σαββίδη

Αφού σας καλώς ορίσουμε στη φιλόξενη Ξάνθη μας, ευχόμενοι το αρχαίο «Ως ευ παρέστητε», επιθυμούμε να βρεθούμε μαζί σας για να συζητήσουμε θέματα που μας αφορούν και θέματα της επιχείρησης. Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε άμεσα διαθέσιμοι και θέλουμε ειλικρινά να συζητήσουμε μαζί σας.

Κύριε Σαββίδη θέλουμε να θέσουμε ένα ορόσημο στις σχέσεις μας με ειρηνική θέληση, η οποία ανέκαθεν μας χαρακτηρίζει. Σε πνεύμα ανταλλαγής σκέψεων θέλουμε να συζητήσουμε καταρχήν για τους απολυμένους και υπό διαθεσιμότητα εργαζόμενους, για τις ατομικές συμβάσεις που επιδιώκει η επιχείρηση και την επιχειρησιακή που επιδιώκουμε εμείς, αλλά και για άλλα εργατικά ζητήματα.

Η συνάντησή μας αποβλέπει αποκλειστικά στην προάσπιση της εργασιακής ειρήνης και έχει επίσης υψηλή ηθική σημασία. Επιθυμούμε να υπάρξουν στενοί δεσμοί μεταξύ των εργαζομένων και εσάς και να διαπιστώσετε την αγάπη μας προς την επιχείρηση και την αξία μας μέσα σε αυτή, την οποία άμεσα θα αναγνωρίσετε.

Στόχος μας είναι μια ευρεία και ειλικρινής συνεργασία η οποία πρέπει υφίσταται μεταξύ μας. Θέλουμε την ανήσυχη ατμόσφαιρα η οποία βαρύνει τελευταίως την επιχείρηση να την διαδεχθεί μία ευτυχής ύφεση. Διότι σε κλίμα εργασιακής ειρήνης θα υπάρξει ταχύτερη και τελειότερη ανάπτυξη. 

Ελπίζοντας για όλα τα ανωτέρω σας ευχόμαστε καλή παραμονή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)