to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:00 | 15.05.2017

Κοινωνία

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας - Συνελήφθη ένας άνδρας

Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο, πριν από λίγη ώρα, από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου, αργά χτες το μεσημέρι, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση. Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.


Ο 28χρονος Ν.Η του Γ. συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, η οποία εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι.

Από την πυρκαγιά αυτή που έφτασε μέχρι τον παρακείμενο οικισμό, ένα άτομο απανθρακώθηκε, δύο διακομίστηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς ένα σπίτι.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, ο 28χρονος έκαιγε ξερά χόρτα δίπλα από το θερμοκήπιο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγη ώρα, η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Πανόραμα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, που έφτασε στα σπίτια του παρακείμενου οικισμού της περιοχής, ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε χαράδρα της περιοχής, ενώ έως τώρα δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του. Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, διακομίστηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς ένα σπίτι του οικισμού. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου, αργά χτες το μεσημέρι, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση. Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)